Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest buddy

Guilda HomeCafe !

Recommended Posts

Guest Lost^Name
Posted

baieti io ma las de joc is satul..... mi-a facut mare placere sa joc alaturi de voi :beer:

diseara la ora 21:00 voi sparge guilda! care vrea sa fie on in caz ca mai vrea sa vb ceva cu mn :)

spor la cat mai multe rr facetiva mari ;) bye bye allz

Posted

baieti io ma las de joc is satul..... mi-a facut mare placere sa joc alaturi de voi :beer:

diseara la ora 21:00 voi sparge guilda! care vrea sa fie on in caz ca mai vrea sa vb ceva cu mn :)

spor la cat mai multe rr facetiva mari ;) bye bye allz

:clap:

eu m-am bagat pe aion :D

Guest Lost^Name
Posted

Ano nu mai vreau sa joc..... is satul.... :banghead:

Posted

macar...lasa-ne o amintire placuta daca tot nu mai vrei sa joci, stiu ca exp e bataie de joc dar joaca, ca si mine pentru cei care te-au facut sa te simti bine, si incearca sa vezi partea plina a paharului!

mult succes dani!

Posted

:clap:

eu m-am bagat pe aion :D

Nu stiu cum poti sa joci "chestia" aia... Srry dar trb sa`mi expun parerea despre el :|

nu mai vreau sa joc..... is satul.... :banghead:

Stati linistiti...mu`ul creeaza dependenta...si dani nu se lasa prea usor de cv care s`a apucat... nu`i asa dani? A cata oara este cand te lasi? Si cu fumatul... parca te lasa`i... e cam aceiasi chestie. Nu vreau sa par rautacios. Asta e adevarul. Traim impreuna, murim singuri.

Posted

Nu stiu cum poti sa joci "chestia" aia... Srry dar trb sa`mi expun parerea despre el :|

Sincer? nici eu nu stiu cum il joc ....

am zis sa incerc ceva nou, dar e plictisitor si aion

so, daca stii ceva misto tell me :D

Posted

Jocul arata bine i`au facut o grafica super tare dar e misto doar daca sta pe loc...daca incepe sa se miste personajele zici ca sunt din plastic... nu au facut un game play deloc gandit...levelul maxim de 20 il faci in maxim o zi dupa te invarti in jurul cozii cu niste rankings... mie inca imi pare rau ca am stat atunci atata sa`l downloadez... :-j

Daca chiar vrei joc online...dupa mine sunt in ordinea asta:

1.wow (care joc eu acum...pacat ca nu prea am timp :( )

2.

3.cabal

4.

Depinde si ce gen iti place...wow stii cum e... silkroad seamana foarte mult cu wow dar ai personaje omenesti si marele avantaj... serverul universal este free. Cabal are foarte multe quest`uri si metin2 are niste chestii misto gandite...nuj exact de ce m`a atras.

Sper ca te`am ajutat.... i`a ziceti de dani... chiar s`a lasat? Sper sa dau de el pe mess.

Posted

dani sa se lase de mu ? =))

cand o zbura porcu

Posted

a spart guilda acum 5-10 min

lol?

Posted

mnoh :((( Daniiiiiiiiiiiiii!!!!! iti daram usa!!! jur!!!!

@ sper sa ne auzim cat de curand :(

Guest Lost^Name
Posted

voi ati crezut ca io glm..... ete ca nu am glm....

cu dedicatie pt Silk si Gestapo

biili ne-o mai auzi noi..... o sa mai intru din cand in cand....... spor la cat mai multe rr allz

:closed:

Guest Lost^Name
Posted

dap shorty ti'l dau :D dar daca ma reapuc mi-l dai inapoi? :P

Guest Lost^Name
Posted

nu pot acuma shorty ca nu mai am mu in pc ... .. . si numa ce am venit de la porumb :D is plin de praf din cap pana in picioare :kar: merg sa fac 1 dush si dupaia o rup la zgomoteca :beer:

nb allz , somn ushor , spor la lvl si la cat mai multe rr ^_^ :cool2:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...