Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Guest Angelika
Posted

abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax.

:tiphat:

9 days left :) - > destination -> greece.

Si eu vreau!!! :P ..Distractie maxima. :kiss:

Posted

sper sa ne mai auzim.esti de viata.ai grija de tine .salutari la angelici. :) o sa pun poze cand ajung. :)

Guest Angelika
Posted

sper sa ne mai auzim.esti de viata.ai grija de tine .salutari la angelici. :) o sa pun poze cand ajung. :)

Sa pui poze sau sa imi dai pe mess :X... Si tu sa ai grija de frumusetea aia de fata ..sa nu calci stramb ca te bat.. promit ..

Guest Angelika
Posted

:)

ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea..

Culmea mai ..cand vrei un admin ,n-ai de unde sa il iei ..dar cand postezi intr-o anumita guilda.. hop si adminu ..Ce dracu ma ai postat ..n-ai rusine fata de guilda "cea mai cea de pe server" ?..vezi ca te injur :))))))))))))) =)))

M-ai crezut pe cuvant...? :-j ..lasa-i frate cu viata lor virtuala .."mi-am protejat guilda" .. ma da viata reala cand ti-o protejezi cand esti prea ocupat cu cea virtuala?

:-j

P.S Ai si tu grija unde faci fash..ca astia cred ca te-ai rahatit pe ei.. :-j :))

Posted

ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea..

Culmea mai ..cand vrei un admin ,n-ai de unde sa il iei ..dar cand postezi intr-o anumita guilda.. hop si adminu ..Ce dracu ma ai postat ..n-ai rusine fata de guilda "cea mai cea de pe server" ?..vezi ca te injur :))))))))))))) =)))

M-ai crezut pe cuvant...? :-j ..lasa-i frate cu viata lor virtuala .."mi-am protejat guilda" .. ma da viata reala cand ti-o protejezi cand esti prea ocupat cu cea virtuala?

P.S Ai si tu grija unde faci fash..ca astia cred ca te-ai rahatit pe ei.. :-j :))

nu m-am cacat in topic la ei.doar am tras partz.si am luat si suspend.e frumos asa -_- vai ce limbaj vulgar :D promit sa ma abtin pe viitor.

:kiss: cum e vremea la tn?in iasi e o calduraaaa

Guest Angelika
Posted

nu m-am cacat in topic la ei.doar am tras partz.si am luat si suspend.e frumos asa -_- vai ce limbaj vulgar :D promit sa ma abtin pe viitor.

:kiss: cum e vremea la tn?in iasi e o calduraaaa

A plouat..e racoare afara..e bine.. asa...

Pai baga o berula sa te racoresti .. kiss

P.S Vezi sa nu iei suspend si pe asta... baga edit repede .. hahaha

Guest Angelika
Posted

e topicul guildei mele..n-am jignit pe nimeni si n-am injurat...so?lets go wild.

am baut bere aseara.azi pauza :)

Baga si azi,ce are ;;) ..te mai racoresti :kiss:

Nod in papura se gaseste. :)

Posted

va salut cu stima si respect din Grecia (RaZzVAN) aka gm :)

felicitari ptr baieti ca se ocupa de guild inca.din pacate nu o sa pot intra vara asta deloc pe joc.va salut si aveti grija de voi.

Guest MagiczSm
Posted

sper sa ne auzim prin septembrie in joc razvane :beer:

Posted

cu siguranta..vad ca da lumea acusi reset..prefer sa nu ma chinui asa ca e greu si nici timp n-am..numai bine incep in oct cand are lumea 5-6 rr :))

cu siguranta..vad ca da lumea acusi reset..prefer sa nu ma chinui asa ca e greu si nici timp n-am..numai bine incep in oct cand are lumea 5-6 rr :))

Posted

va salut cu stima si respect din Grecia (RaZzVAN) aka gm :)

felicitari ptr baieti ca se ocupa de guild inca.din pacate nu o sa pot intra vara asta deloc pe joc.va salut si aveti grija de voi.

Si revino mai redepede!!!! :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...