Parazitu' Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax.
AngeL Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax. :tiphat:
Parazitu' Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax. :tiphat: 9 days left :) - > destination -> greece.
Guest Angelika Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax. :tiphat: 9 days left :) - > destination -> greece. Si eu vreau!!! :P ..Distractie maxima. :kiss:
Parazitu' Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax. :tiphat: 9 days left :) - > destination -> greece. Si eu vreau!!! :P ..Distractie maxima. :kiss: sper sa ne mai auzim.esti de viata.ai grija de tine .salutari la angelici. :) o sa pun poze cand ajung. :)
Guest Angelika Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 abia astept sa plec..m-am saturat de RO. biax. :tiphat: 9 days left :) - > destination -> greece. Si eu vreau!!! :P ..Distractie maxima. :kiss: sper sa ne mai auzim.esti de viata.ai grija de tine .salutari la angelici. :) o sa pun poze cand ajung. :) Sa pui poze sau sa imi dai pe mess :X... Si tu sa ai grija de frumusetea aia de fata ..sa nu calci stramb ca te bat.. promit ..
razvan1987 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 :) ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea..
Guest Angelika Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 :) ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea.. Culmea mai ..cand vrei un admin ,n-ai de unde sa il iei ..dar cand postezi intr-o anumita guilda.. hop si adminu ..Ce dracu ma ai postat ..n-ai rusine fata de guilda "cea mai cea de pe server" ?..vezi ca te injur :))))))))))))) =))) M-ai crezut pe cuvant...? :-j ..lasa-i frate cu viata lor virtuala .."mi-am protejat guilda" .. ma da viata reala cand ti-o protejezi cand esti prea ocupat cu cea virtuala? :-j P.S Ai si tu grija unde faci fash..ca astia cred ca te-ai rahatit pe ei.. :-j :))
razvan1987 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 :) ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea.. Culmea mai ..cand vrei un admin ,n-ai de unde sa il iei ..dar cand postezi intr-o anumita guilda.. hop si adminu ..Ce dracu ma ai postat ..n-ai rusine fata de guilda "cea mai cea de pe server" ?..vezi ca te injur :))))))))))))) =))) M-ai crezut pe cuvant...? :-j ..lasa-i frate cu viata lor virtuala .."mi-am protejat guilda" .. ma da viata reala cand ti-o protejezi cand esti prea ocupat cu cea virtuala? :-j P.S Ai si tu grija unde faci fash..ca astia cred ca te-ai rahatit pe ei.. :-j :)) nu m-am cacat in topic la ei.doar am tras partz.si am luat si suspend.e frumos asa -_- vai ce limbaj vulgar :D promit sa ma abtin pe viitor. :kiss: cum e vremea la tn?in iasi e o calduraaaa
Guest Angelika Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 :) ps: am suspend pe celalat cont.am tras partz in topic la HH. s-a autosesizat lumea.. Culmea mai ..cand vrei un admin ,n-ai de unde sa il iei ..dar cand postezi intr-o anumita guilda.. hop si adminu ..Ce dracu ma ai postat ..n-ai rusine fata de guilda "cea mai cea de pe server" ?..vezi ca te injur :))))))))))))) =))) M-ai crezut pe cuvant...? :-j ..lasa-i frate cu viata lor virtuala .."mi-am protejat guilda" .. ma da viata reala cand ti-o protejezi cand esti prea ocupat cu cea virtuala? :-j P.S Ai si tu grija unde faci fash..ca astia cred ca te-ai rahatit pe ei.. :-j :)) nu m-am cacat in topic la ei.doar am tras partz.si am luat si suspend.e frumos asa -_- vai ce limbaj vulgar :D promit sa ma abtin pe viitor. :kiss: cum e vremea la tn?in iasi e o calduraaaa A plouat..e racoare afara..e bine.. asa... Pai baga o berula sa te racoresti .. kiss P.S Vezi sa nu iei suspend si pe asta... baga edit repede .. hahaha
razvan1987 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 e topicul guildei mele..n-am jignit pe nimeni si n-am injurat...so?lets go wild. am baut bere aseara.azi pauza :)
Guest Angelika Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 e topicul guildei mele..n-am jignit pe nimeni si n-am injurat...so?lets go wild. am baut bere aseara.azi pauza :) Baga si azi,ce are ;;) ..te mai racoresti :kiss: Nod in papura se gaseste. :)
btk.dumy Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bine v'am gasit :tiphat: !!!! Sper sa ne intelegem bine!!! :beer: (RastaMan)
AnaMaria Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ma bate femeia. :)) :)) Eheheh ..bea si tu cu masura ..pune in pahar ..deci masori :)) :kiss: http://www.youtube.com/watch?v=CyV6QupYL-E&feature=related Ce mai faci uratule? ;;)
AnaMaria Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Bine v'am gasit :tiphat: !!!! Sper sa ne intelegem bine!!! :beer: (RastaMan) Ai intrat in Fear? Welcome Then. :) http://www.youtube.com/watch?v=-dvl6RNTr6U&feature=related
btk.dumy Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Bine v'am gasit :tiphat: !!!! Sper sa ne intelegem bine!!! :beer: (RastaMan) Ai intrat in Fear? Welcome Then. :) http://www.youtube.com/watch?v=-dvl6RNTr6U&feature=related Da! multumesc! :tiphat: LESIN DE SOMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
misha^ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 buna ...bine vam gasit ce ziceti ca mai faceti?mergem duminica la cs sau vin dupa voi? .........
DeathBringer Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 va salut cu stima si respect din Grecia (RaZzVAN) aka gm :) felicitari ptr baieti ca se ocupa de guild inca.din pacate nu o sa pot intra vara asta deloc pe joc.va salut si aveti grija de voi.
Guest MagiczSm Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 sper sa ne auzim prin septembrie in joc razvane :beer:
DeathBringer Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 cu siguranta..vad ca da lumea acusi reset..prefer sa nu ma chinui asa ca e greu si nici timp n-am..numai bine incep in oct cand are lumea 5-6 rr :))cu siguranta..vad ca da lumea acusi reset..prefer sa nu ma chinui asa ca e greu si nici timp n-am..numai bine incep in oct cand are lumea 5-6 rr :))
Jupiter Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 neata ally casatorie cu forta nu se poate asa ca amin si la mai mult sa ai noroc Razvane app sunt Raven din TaTa de pe db trecut
AngeL Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 va salut cu stima si respect din Grecia (RaZzVAN) aka gm :) felicitari ptr baieti ca se ocupa de guild inca.din pacate nu o sa pot intra vara asta deloc pe joc.va salut si aveti grija de voi. :tiphat: Si revino mai redepede!!!! :P