AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 :kiss: misto house'u de pe galactica. :) Stiu :kiss: ,Morning . :P
Parazitu' Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 :kiss: misto house'u de pe galactica. :) Stiu :kiss: ,Morning . :P :kiss: neatsa.
Parazitu' Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 neata :kiss: ce faceti ? :D in iasi e o vreme asa urata.nu-i de iesit ploua si bate vantul!
AnaMaria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 neata :kiss: ce faceti ? :D in iasi e o vreme asa urata.nu-i de iesit ploua si bate vantul! Nici aici nu se lasa ..e inorat ..si frig :|
Parazitu' Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 te apucasi de silk ? :) mai ramai printre noi ^_^ lasa prostiile.. :tiphat:
AnaMaria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 te apucasi de silk ? :) mai ramai printre noi ^_^ lasa prostiile.. :tiphat: Am lvl 12 de ieri pana azi ..bine ca nu am putut intra pe serveru care am vrut si unde am guilda.. Ti-am zis in joc ramane nick-ul ..dar aici .. am sa mai fiu prezenta ..pana se inchid anumite plangeri .. dupa aia.. nu. :) :kiss:
Parazitu' Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 :-w stai cu noi aci la caterinca.ce-ai? te-ai dilit <_<
AnaMaria Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 :-w stai cu noi aci la caterinca.ce-ai? te-ai dilit <_< Scapa serveru de o nebuna :))
Parazitu' Posted June 11, 2011 Author Posted June 11, 2011 :-w stai cu noi aci la caterinca.ce-ai? te-ai dilit <_< Scapa serveru de o nebuna :)) -_- >:P
Guest Anohoolica Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :-w stai cu noi aci la caterinca.ce-ai? te-ai dilit <_< Scapa serveru de o nebuna :)) -_- >:P :kiss: morning
Ang3lik Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 te apucasi de silk ? :) mai ramai printre noi ^_^ lasa prostiile.. :tiphat: Am lvl 12 de ieri pana azi ..bine ca nu am putut intra pe serveru care am vrut si unde am guilda.. Ti-am zis in joc ramane nick-ul ..dar aici .. am sa mai fiu prezenta ..pana se inchid anumite plangeri .. dupa aia.. nu. :) :kiss: ....
Guest Anohoolica Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Am intrat sa salut si sa vad ce faceti. :D
Parazitu' Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 am inceput si eu sa ma satur de server.plin de magar si nesimtiti..pk la invazii alea alea.basini.problema e ca le dau pe gura si pe urma tac ca n-au replica inchisi mintal ce is.mi-e si sila. inainte era un respect si o buna cuviinta.acu..Plin de VOMATI de astia care nu ies din casa.Dare-ar molima si prapadu in ei de Mortaciuni ce's :-j yax.
Guest Anohoolica Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 am inceput si eu sa ma satur de server.plin de magar si nesimtiti..pk la invazii alea alea.basini.problema e ca le dau pe gura si pe urma tac ca n-au replica inchisi mintal ce is.mi-e si sila. inainte era un respect si o buna cuviinta.acu..Plin de VOMATI de astia care nu ies din casa.Dare-ar molima si prapadu in ei de Mortaciuni ce's :-j yax. That is a good one... eu mi-am dat seama de ceva vreme de asta nu tare ma mai pasioneaza jocu in sine.. :-j
Guest Anohoolica Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :hair: :tiphat: Noapte buna.. lasa ca o sa fie bine..si la vara cald :D :kiss: :P
Parazitu' Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 :hair: :tiphat: Noapte buna.. lasa ca o sa fie bine..si la vara cald :D :kiss: :P cu siguranta..petrec toata vara la greci asa ca.. :) nb >:D<
AnaMaria Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 :hair: :tiphat: Noapte buna.. lasa ca o sa fie bine..si la vara cald :D :kiss: :P cu siguranta..petrec toata vara la greci asa ca.. :) nb >:D< Sunt geloasa..si eu vreau :-s :)) ..Ma bucur pentru tine :P :nanana: