Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Guest Galactica
Posted

Buna dimineata :nanana: :kiss:

Posted

te apucasi de silk ? :) mai ramai printre noi ^_^ lasa prostiile.. :tiphat:

Am lvl 12 de ieri pana azi ..bine ca nu am putut intra pe serveru care am vrut si unde am guilda..

Ti-am zis in joc ramane nick-ul ..dar aici .. am sa mai fiu prezenta ..pana se inchid anumite plangeri .. dupa aia.. nu. :)

:kiss:

Guest Anohoolica
Posted

:-w stai cu noi aci la caterinca.ce-ai? te-ai dilit <_<

Scapa serveru de o nebuna :))

-_- >:P

:kiss: morning

Posted

te apucasi de silk ? :) mai ramai printre noi ^_^ lasa prostiile.. :tiphat:

Am lvl 12 de ieri pana azi ..bine ca nu am putut intra pe serveru care am vrut si unde am guilda..

Ti-am zis in joc ramane nick-ul ..dar aici .. am sa mai fiu prezenta ..pana se inchid anumite plangeri .. dupa aia.. nu. :)

....

Guest Anohoolica
Posted

:nanana:

Guest Anohoolica
Posted

Am intrat sa salut si sa vad ce faceti. :D

Posted

am inceput si eu sa ma satur de server.plin de magar si nesimtiti..pk la invazii alea alea.basini.problema e ca le dau pe gura si pe urma tac ca n-au replica inchisi mintal ce is.mi-e si sila.

inainte era un respect si o buna cuviinta.acu..Plin de VOMATI de astia care nu ies din casa.Dare-ar molima si prapadu in ei de Mortaciuni ce's :-j yax.

Guest Anohoolica
Posted

am inceput si eu sa ma satur de server.plin de magar si nesimtiti..pk la invazii alea alea.basini.problema e ca le dau pe gura si pe urma tac ca n-au replica inchisi mintal ce is.mi-e si sila.

inainte era un respect si o buna cuviinta.acu..Plin de VOMATI de astia care nu ies din casa.Dare-ar molima si prapadu in ei de Mortaciuni ce's :-j yax.

That is a good one... eu mi-am dat seama de ceva vreme de asta nu tare ma mai pasioneaza jocu in sine.. :-j

Guest Anohoolica
Posted

:hair: :tiphat:

Noapte buna.. lasa ca o sa fie bine..si la vara cald :D :kiss: :P

Posted

:hair: :tiphat:

Noapte buna.. lasa ca o sa fie bine..si la vara cald :D :kiss: :P

cu siguranta..petrec toata vara la greci asa ca.. :) nb >:D<

Sunt geloasa..si eu vreau :-s :)) ..Ma bucur pentru tine :P

:nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...