Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

tre sa ma apuc de facut lista cu retarzi care fac pk aiurea..incepand cu Tyrexelu - da nu e real..Alexey sau alex86 fost moderator joaca pe el..cap de pluta ce e doarme si se kk in fata la pc sa stea la invazii..asa flamanzi n-am mai apucat.. imi vine sa vomit efectiv :blink:

Posted

tre sa ma apuc de facut lista cu retarzi care fac pk aiurea..incepand cu Tyrexelu - da nu e real..Alexey sau alex86 fost moderator joaca pe el..cap de pluta ce e doarme si se kk in fata la pc sa stea la invazii..asa flamanzi n-am mai apucat.. imi vine sa vomit efectiv :blink:

:coffee: oricum daca e el n`ai cei face.a ramas fara mod dand d/c ca sa ia un spot :coffee:

Guest tekmanstar
Posted

:bananadance2:

Posted

nu dorm ma is la ore nu am curent acasa..au intrerupt astia de dim energia electrica fac reparatii.. =)) iar de la 2 am plecat la ore si revin la 8.. :) good luck am vazut ca ai 384 lvl ma ajungi ^_^ nnob

Posted

nu dorm ma is la ore nu am curent acasa..au intrerupt astia de dim energia electrica fac reparatii.. =)) iar de la 2 am plecat la ore si revin la 8.. :) good luck am vazut ca ai 384 lvl ma ajungi ^_^ nnob

ceapa ta cu curentul tau...am tinut loc am stat on ca eram pm fitiar cablurile de 3 lei :angry1:

a si sa nu uit plateste naiba curentul :))

Guest tekmanstar
Posted

ceapa ta cu curentul tau...am tinut loc am stat on ca eram pm fitiar cablurile de 3 lei :angry1:

a si sa nu uit plateste naiba curentul :))

si eu am stat azi de la 11 la 13 fara curent :))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...