Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Poftim : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391365&pid=5505401&st=0&#entry5505401 :whistle: :whistle: I-am dat si nr de telefon. Bineinteles , unul de rezerva ... iti dai seama ca nu e asa important incat sa ma aibe in agenda lui :D
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Poftim : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391365&pid=5505401&st=0&#entry5505401 :whistle: :whistle: I-am dat si nr de telefon. Bineinteles , unul de rezerva ... iti dai seama ca nu e asa important incat sa ma aibe in agenda lui :D =)) vezi ca vine cu mafia siciliana.. :) am puso :crybaby:
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Il am pe perversu de pe t.ocna si fernando de la caransebes. Crede-ma ca am relatii :)) :bananadance2:
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 =)) =)) =)) =)) haolo' manca' da ce ne facem? ii dam la cronica :rofl2:
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Ceva clar trebuie facut. Nu se mai poate asa ... Sper sa fi doar un glumet si sa nu vina cu mafia ... eu chiar cred dastea :crybaby:
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 men.daca ne impusca ca in filme ce ne facem ? :( mie imi e frica pe bune.. :whistle:
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nu mai ma speria ... Mai am 1 lvl sa dau rr , lasa-ma sa ma bucur de el :)) Dupa ce ca nu dorm noaptea,vrei sa nu mai dorm nici ziua :naughty:
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Nu mai ma speria ... Mai am 1 lvl sa dau rr , lasa-ma sa ma bucur de el :)) Dupa ce ca nu dorm noaptea,vrei sa nu mai dorm nici ziua :naughty: te-a sunat? =))
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Astept cu nerabdare,dar probabil sa faca nani la ora asta Am vazut intr-un thread ca are 10 ani ... iar in altu ca are 20.Asta o fi ceva smecher,creste cu cate 10 ani. Ii mai dau deci 5 zile :)) Apropo , eu ma tirez in joc sa stau on , ca mai am putin si dau rr....ne auzim mai trz :* nb daca te bagi la somn
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 =)) asta se crede la linia fierbinte =)) :) nb Fear :)
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Am scapat ... :bananadance2: iti dai seama cum e asta acum , cand va primii el ss si nu eu ? :angry1:
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Am scapat ... :bananadance2: iti dai seama cum e asta acum , cand va primii el ss si nu eu ? :angry1: :) nu aveai ce sa patesti app blestem indiret =))) s-a panicat deja? :D cred ca da.
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Era panicat de ieri ... Am fost baiat cuminte si i-am zis sa-mi dea un motiv sa nu-l postez ... iar el ca un bagabont care este , m-a injurat :)) :violent: Posibil sa fi avut o copilarie grea , gen sechestrat in casa , tinut in lanturi ... firipiruri dastea :-j
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Era panicat de ieri ... Am fost baiat cuminte si i-am zis sa-mi dea un motiv sa nu-l postez ... iar el ca un bagabont care este , m-a injurat :)) :violent: Posibil sa fi avut o copilarie grea , gen sechestrat in casa , tinut in lanturi ... firipiruri dastea :-j =))) # Strike ma gasesti arena gigas :D
Guest snEferu Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 REEEEEEEEEEEEEEEE allzzzz Emin3M back cu fortze noiiiiiiiiiiii :bananadance2: Astept craciunul sa imi dati cadouriiiiiiiiiiiii :readthis:
DeathBringer Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O MANICA DOUA 3 LE-AM INNEBUNIT PE FEMEI EU PE MU STAU TOTDEAUNA ASTA-I VIATA NU-I MINCIUNA IERI IN PIATA AM UMBLAT HANORAC CU NIKE MI-AM LUAT CE-I DREPT ERA DE LA SH DA MA SIMT UN SMECHERAS GUTA ASCULT LA PUTERE BANI MANELE SI FEMELE CAND PE MU LE DAU LA MAXIM MA SIMT ROMEO FANTASTIC SUS PE MASA AM URCAT DIN BURIC EU AM DANSAT SA MOARA TOTI VECINII EU SUNT SOARE SPAIMA STANII LUPIII BAAA By RaZzVAN . Edited :)
Guest xKosmyn Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 :)))))))))) dute ma ca asta e prea tareeeeeeee :)))