Guest ligadreptati Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Razvane , te cam ofitici cand cineva rade de tn pe topicu tau , da itzi place sa razi de altzi pe alte topicuri omu e genial:=))
Guest ligadreptati Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Am gasit guild mult mai bun ca al tau , si imi place sa rad de tn daia Si oricum n-are ce sa imi faca , nu scrie undeva ca nam voie sa vb pe topicu cuiva , atata timp cat e liber :tiphat:
al3xandru Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 omu e genial:=)) omul e prost ca si tine =)) iar celalalt copil dinamita mai lasa z ala si scrie in romana nu cea de balta pe care o folosesti pe yahoo.multumesc
Parazitu' Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 omu e genial:=)) stai sa dau niste quote de la tine..inteligentilor care sunteti insa habar n-aveti macar sa legati o fraza corect gramatical si va dati rotunzi =)) penibil. petarde obosite :crybaby: :crybaby: acum cateva zile in urma va jigneati amandoi..amandoi prosti si agramati si acu va pupati? =)) voi sunteti pe invers cred xTreMb0y, on 14 November 2010 - 17:03, said: La tine e un obicei sa mananci litere. Probabil te tin parinti nemancat ca sa nu mai cresti .Ca sti , sclavi tot sclavi raman ligadreptati : Ma bucur ca nu iti e rusine sa iti dai prostia pe fata.Fi sincer .Aratati si carnetu rosu . Ca daia il ai eu mananc litere din cazua lagului dar tu scri incorect :))) invatza sa scri si dupa mai comenteaza aici iar la ce duma ai.... hai razvan poate are 16 ani dar tu nu ai 14 100% minorilorrrrr vai de capu vostru bye :tiphat: eu film
Guest ligadreptati Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 omule esti o coptaciune :)) sii tu ai gresit de N ori insa asta nu conteaza asa demult precum ca omul vostru va zice ca sunteti varzA:))) tastez nu scriu de mana e normal sa gresesc=))) clovnule.. eu scriu repede nu stau ca tine cu ochii la fiecare litera:)) sa ca .. esti dussss prea prost sa fi real
al3xandru Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 omule esti o coptaciune :)) sii tu ai gresit de N ori insa asta nu conteaza asa demult precum ca omul vostru va zice ca sunteti varzA:))) tastez nu scriu de mana e normal sa gresesc=))) clovnule.. eu scriu repede nu stau ca tine cu ochii la fiecare litera:)) sa ca .. esti dussss prea prost sa fi real ce omul nostru?a fost luat in guild de unde a fost dat afara datorita unei crize de nervi din care ne`a dovedit varsta si iq.la recrutari se iau multi oameni doar cei care raman se pot numi membri sau cei care au activat si pe alte db.stiu ca tie ti`ar fi greu sa intelegi asa cva dar in fine cat despre scris uita`te la semnatura si macar in ea fa`ti timp sa scri corect :tiphat:
xTreMb0y Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Razvane ce te umfli asa in pene cand vorbim pe topicu tau , si oricum tu imi inspiri doar prostie , mai dute pe la gradinitza . Si un copil de 5 ani stie sa vorbeasca mai bn si mai frumos ca tn , imi vine sa te scuip cand te vad . Si nu mai pune poze dalea cu tn ca nu imi platesti tu monitoru care mi-l spargi de la atata uratzenie care o prezintzi in acele poze . Io stiu ca vrei sa pari cineva , dar tot tocilar ramai E bn ca am iesit , poate ma molipseam de la voi cu schizofrenie , dar am avut noroc . Lasa sa ramanetzi voi bolnavi .
Guest ligadreptati Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Razvane ce te umfli asa in pene cand vorbim pe topicu tau , si oricum tu imi inspiri doar prostie , mai dute pe la gradinitza . Si un copil de 5 ani stie sa vorbeasca mai bn si mai frumos ca tn , imi vine sa te scuip cand te vad . Si nu mai pune poze dalea cu tn ca nu imi platesti tu monitoru care mi-l spargi de la atata uratzenie care o prezintzi in acele poze . Io stiu ca vrei sa pari cineva , dar tot tocilar ramai E bn ca am iesit , poate ma molipseam de la voi cu schizofrenie , dar am avut noroc . Lasa sa ramanetzi voi bolnavi . unde are poze cu el sa il vad si eu pe tetris ;)))
Parazitu' Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 =)))))))))) voi sunteti prea prosti. ma handicapatilor mergeti la scoala nu mai stati la colt de strada si cersiti bani de un covrig ca n-aveti ce manca. Xtream boy tu nu iti permiti sa iti platesti curentu la calculator ca sa il tii non stop deschis nu? asa ai spus. =)) dupa ce esti un rupt in *** ca nu ai un ban in buzunar ai tupeu sa faci p*** mare aici in topic?ia si vezi de rahatu in care stai si nu te mai da rotund cu foamea in glanda. cat despre tine liga dreptati esti prea retard mintal sa poti comenta atata timp cat spurci in halu in care o faci limba romana. pacat ca nu putem sta de vorba fata in fata sa va dau cate un sut in cap sa va joace capu cum ii joaca la curca cand o loveste o masina. voi o ardeti in figuri insa din pacate voi sunteti ceea ce acuzati :) CEI MAI PROSTI DIN CURTEA SCOLII. pacat de familiile voastre ca v-au dat de mancare.sau poate sunteti de la casa de copii. =)) mai stiu eu. ba xtream daca tot te dai ca esti asa frumos pune ba o poza cu tine pe forum sa te vada lumea.sau ai moaca de aurolac si esti imbracat de la sh si ti-e rusine sa nu rada lumea daca ai zis ca nu iti permiti sa platesti curentu la calculator lunar ce sa mai zic. =))))))) PENIBIL BAIATU ai ce manca ba ruptule ce esti? sau mananci din cotetz cu porcii laturi de alea =))
xTreMb0y Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Liga dreptati , pozele cu tocilaru sunt la pagina 28 Razvane , nu ne mai spune despre viatza ta , stim deja ca esti un boschetar care stai prin ghene cu shobolani si mananci resturi de paine .
Lancelot Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 omule esti o coptaciune :)) sii tu ai gresit de N ori insa asta nu conteaza asa demult precum ca omul vostru va zice ca sunteti varzA:))) tastez nu scriu de mana e normal sa gresesc=))) clovnule.. eu scriu repede nu stau ca tine cu ochii la fiecare litera:)) sa ca .. esti dussss prea prost sa fi real Razvane ce te umfli asa in pene cand vorbim pe topicu tau , si oricum tu imi inspiri doar prostie , mai dute pe la gradinitza . Si un copil de 5 ani stie sa vorbeasca mai bn si mai frumos ca tn , imi vine sa te scuip cand te vad . Si nu mai pune poze dalea cu tn ca nu imi platesti tu monitoru care mi-l spargi de la atata uratzenie care o prezintzi in acele poze . Io stiu ca vrei sa pari cineva , dar tot tocilar ramai E bn ca am iesit , poate ma molipseam de la voi cu schizofrenie , dar am avut noroc . Lasa sa ramanetzi voi bolnavi . baieti nu prea vad sa aveti treaba pe aici cu topicul asta..pe langa jigniri si provocari nu prea aveti vreo contributie..asa ca relaxati-va catte o saptamana..daca insistati dupa mai marim perioada de vacanta. Parazitu data viitoare abtine-te sa le raspunzi in acelasi ton..
Parazitu' Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 ok ms Lance :) promit sa fiu cuminte :D
Jardel Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391089
Parazitu' Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=391089 ASA SI?TE-AM DERANJAT CU CEVA? dai drumu IN TOPIC LA OLD GARD. NU MAI POSTA AICI!
Guest tekmanstar Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 =))) care a ras ba?doar tu de idioteniile pe care le spui ? =)) :rofl2: sterge-te pe la gura copile.. :) esti penibil. pe topicul meu . =)) 1 nu e topicul meu. 2 nu am cum sa rad pe el :) =)) insa la creieru tau de gaina..ce sa iti cer. un cartof si-un kg de cuie :) ce'ti face asta? =))))))) p.s : salut
Parazitu' Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 ce'ti face asta? =))))))) p.s : salut re tek..cica am suspend. sper sa mi-l reevalueze.. o mare tampenie..zic eu . :dontknow:
Guest kNtw0w Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 La multi anii Romania , la multi anii Fear ! :tiphat: Va salut ! :tiphat: :tiphat: