Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

Am gasit guild mult mai bun ca al tau , si imi place sa rad de tn daia

Si oricum n-are ce sa imi faca , nu scrie undeva ca nam voie sa vb pe topicu cuiva , atata timp cat e liber

zau? e topicul unui guilde unde posteaza membri guildei.tu nu faci parte din ea iar daca gm guildei nu`i de acord sa postezi atunci nu postezi.daca u joci de azi pe serv asta e prb ta dar link e diferit de restul serv tocmai prin regulament si incercarea de a mentine un bun simt pe forum/joc

Posted

xtream mulge vaca si da-ti 2 palme pana nu scuip pe tine.vezi ca esti cam prost needucat. ia si foloseste google sa poti scrie corect gramatical. pana una alta ia si mai cresti si pe urma stam de vb. mars din topicu meu ca vomit pe tine.

# NAB :crazy2: :stinky::hanged:

Posted

Ma n-ai tacut ma?Copil fara minte . pacat de ani aia ai tai

=))) =))))) =)))) ba mucosule.n-ai nici 16 ani impliniti si eu is copil ? ok ok boss =)) arunca-te de la 5 si filmeaza-te cand o faci. =)) devii super star poate asa ai o sansa =))

Posted

ce fac baietii ? "face" levele ? :)) :nanana: :tiphat:

Posted

Ma n-ai tacut ma?Copil fara minte . pacat de ani aia ai tai

icstrimboi , cauta-ti alt loc de spam , acesta ne apartie :ceuameni: plus ca nu am auzit de tine :gives: no replay ms :merci:

Posted

Si oricum n-are ce sa imi faca , nu scrie undeva ca nam voie sa vb pe topicu cuiva , atata timp cat e liber

=)))))))) si a dat lumea seama cum sta treaba =)))

i

Guest ligadreptati
Posted

up :tiphat:

Posted

ok ok barosanilor si smecherilor si bazatilor care sunteti. MARS afara din topicu asta cu Diareele voastre verbale.bagati-va in seama prin alte parti ca ma plictisiti. :) voi nu vedeti ca sunteti cei mai prosti de pe server si toti isi bat joc de voi?

E NASOL SA FII PROST..DAR E MULT MAI NASOL SA FII PROST , TOTI SA ITI ZICA CA ESTI IAR TU SA TE CREZI DESTEPT. :) CAM IN SITUATIA ASTA SUNTETI VOI =)) :rofl1:

Guest ligadreptati
Posted

Posted

Neatza :dance: :tiphat:

Succes la examene razvane :cool2:

Posted

Razvane , te cam ofitici cand cineva rade de tn pe topicu tau , da itzi place sa razi de altzi pe alte topicuri

=))) care a ras ba?doar tu de idioteniile pe care le spui ? =)) :rofl2:

sterge-te pe la gura copile.. :) esti penibil.

pe topicul meu . =)) 1 nu e topicul meu. 2 nu am cum sa rad pe el :) =)) insa la creieru tau de gaina..ce sa iti cer. un cartof si-un kg de cuie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...