Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

Nu in joc , dar cum tu tzi calculatoru deschis luni intregi , curentu costa

e clar ca nici ce manca n-ai.. deci nu ma mai iau de tine ca devine trist tare. daca nu iti permiti sa tii un calculator deschis e clar =)) :rofl1: iti dau eu 500 mii pe luna sa iti platesti curent la calculator daca imi faci curatenie in masina saptamanal interior exterior :)

Posted

Am auzit ca ai iesit si tu prentru prima data din mu , ori ti s-a ars pc-u :comp1: ori ti-a venit factura prea mare la curent :readthis:

esti foarte inteligent =)) cum de ti-ai dat seama? =)))))))) :rofl2:

Posted

Cand e vorba sa iti gasesc defectele , sunt expert

=))))) ok ok. te cred boss. gata gata pls plz. dau jwl :rofl1: =)))

# iar ai fost legat de calorifer si batut cu furtunu de la masina de spalat? ti-am zis nu mai posta in topicu asta..dute pe imas si paste vaca.

Posted

Imi place sa rad de cei fara minte ca tn , si tu vb care stai in istru fara apa calda si curent electric

=)) ok. de data asta iar ai comiso. foloseste google sa scrii corect..eu unul nu te-am inteles. =)) tristule care esti. nu ai bani sa iti permiti sa tii un pc deschis non stop lunar ? :rofl1: =)) ahahahahaha e scump curentu =)))))

Posted

Io nu folosesc ca tn google sa traduc tot ce zice cineva , si am bani da nu sunt obsedat ca tn dupa un joc . Mai iesi si tu pe afara , cred ca nu ai mai respirat un aer curat de ani

Posted

Io nu folosesc ca tn google sa traduc tot ce zice cineva , si am bani da nu sunt obsedat ca tn dupa un joc . Mai iesi si tu pe afara , cred ca nu ai mai respirat un aer curat de ani

mai sus ziceai ca nu iti permiti sa tii calcu deschis ca e scump curentu. acu esti JIJI BECALI TU AI BANI MASINI SI FEMEI OK OK OK BOSSULE. Misca-te din topicu asta sau te iau la palme

Posted

istru e denumire veche a dunari in greaca..oricum tot nare sens fraza lui deci banuiesc ca o fi auzit de pe la istorie el fiind a 8-9 dar nu mai stia exact ce si cum :dontknow:

Posted

i-am dat pm lui Lancelot.il linisteste el.i-am zis ca nu e binevenit in topicu asta da vad ca nu intelege.dupa ce a fost dat afara din guild tot cauta bagat in seama cu miloaga. ce sa ii ceri :) copil fara buletin :) asta merita inchis in dush si turnat batosan pe el. =))

Posted

Am gasit guild mult mai bun ca al tau , si imi place sa rad de tn daia

Si oricum n-are ce sa imi faca , nu scrie undeva ca nam voie sa vb pe topicu cuiva , atata timp cat e liber

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...