xTreMb0y Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Pai ce ba io sunt ca tn copil virtual , sa imi consum bani pe un joc
al3xandru Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Pai ce ba io sunt ca tn copil virtual , sa imi consum bani pe un joc pe acest joc nai cum sa consumi bani deci.. #-o
xTreMb0y Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Nu in joc , dar cum tu tzi calculatoru deschis luni intregi , curentu costa
al3xandru Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 tine`am pc aprins si cand nu jucam mu ascultam muzica citeam cva..asa ca tot aia e :)) daca u crezi ca pc consuma cine stie ce atunci e prb ta :-j
aaacccsf Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 tine`am pc aprins si cand nu jucam mu ascultam muzica citeam cva..asa ca tot aia e :)) daca u crezi ca pc consuma cine stie ce atunci e prb ta :-j
Parazitu' Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 Nu in joc , dar cum tu tzi calculatoru deschis luni intregi , curentu costa e clar ca nici ce manca n-ai.. deci nu ma mai iau de tine ca devine trist tare. daca nu iti permiti sa tii un calculator deschis e clar =)) :rofl1: iti dau eu 500 mii pe luna sa iti platesti curent la calculator daca imi faci curatenie in masina saptamanal interior exterior :)
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Merge cum mergi si tu pe jos , ca tu nu ai masina
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Merge cum mergi si tu pe jos , ca tu nu ai masina =)))) =)))) =))))))
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am auzit ca ai iesit si tu prentru prima data din mu , ori ti s-a ars pc-u :comp1: ori ti-a venit factura prea mare la curent :readthis:
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Am auzit ca ai iesit si tu prentru prima data din mu , ori ti s-a ars pc-u :comp1: ori ti-a venit factura prea mare la curent :readthis: esti foarte inteligent =)) cum de ti-ai dat seama? =)))))))) :rofl2:
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Cand e vorba sa iti gasesc defectele , sunt expert
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Cand e vorba sa iti gasesc defectele , sunt expert =))))) ok ok. te cred boss. gata gata pls plz. dau jwl :rofl1: =))) # iar ai fost legat de calorifer si batut cu furtunu de la masina de spalat? ti-am zis nu mai posta in topicu asta..dute pe imas si paste vaca.
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Imi place sa rad de cei fara minte ca tn , si tu vb care stai in istru fara apa calda si curent electric
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Imi place sa rad de cei fara minte ca tn , si tu vb care stai in istru fara apa calda si curent electric =)) ok. de data asta iar ai comiso. foloseste google sa scrii corect..eu unul nu te-am inteles. =)) tristule care esti. nu ai bani sa iti permiti sa tii un pc deschis non stop lunar ? :rofl1: =)) ahahahahaha e scump curentu =)))))
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Io nu folosesc ca tn google sa traduc tot ce zice cineva , si am bani da nu sunt obsedat ca tn dupa un joc . Mai iesi si tu pe afara , cred ca nu ai mai respirat un aer curat de ani
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Io nu folosesc ca tn google sa traduc tot ce zice cineva , si am bani da nu sunt obsedat ca tn dupa un joc . Mai iesi si tu pe afara , cred ca nu ai mai respirat un aer curat de ani mai sus ziceai ca nu iti permiti sa tii calcu deschis ca e scump curentu. acu esti JIJI BECALI TU AI BANI MASINI SI FEMEI OK OK OK BOSSULE. Misca-te din topicu asta sau te iau la palme
al3xandru Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 istru e denumire veche a dunari in greaca..oricum tot nare sens fraza lui deci banuiesc ca o fi auzit de pe la istorie el fiind a 8-9 dar nu mai stia exact ce si cum :dontknow:
Parazitu' Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 i-am dat pm lui Lancelot.il linisteste el.i-am zis ca nu e binevenit in topicu asta da vad ca nu intelege.dupa ce a fost dat afara din guild tot cauta bagat in seama cu miloaga. ce sa ii ceri :) copil fara buletin :) asta merita inchis in dush si turnat batosan pe el. =))
xTreMb0y Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Am gasit guild mult mai bun ca al tau , si imi place sa rad de tn daia Si oricum n-are ce sa imi faca , nu scrie undeva ca nam voie sa vb pe topicu cuiva , atata timp cat e liber