Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 da nub :D :) Edit : party plsssss QqqqQAqqqqA plzzzz :( da careva pt? #-o reeeeeeeeeee
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dai pt ? :( plzzzzzzzz nu ma ajuta nimei (((( plz plz :) lvl 271 :> si fara wings de lvl 2
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hello people,loyd here :)reeeeeeeee :crazy: ce faci nubz mic? :nanana: ..joci si tu? :D
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 mafia iasului app uite aici > http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276855 :nanana: :nanana: :nanana: Asa ii trebe la nesimtit:))
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 mafia iasului app uite aici > http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=276855 :nanana: :nanana: :nanana: Asa ii trebe la nesimtit:)) mie nu mi-au rezolvat plangerea...si au trecut 3 zile #-o facem un long night? eu bag cafele am maine examen :>
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 daca dai si mie 2 tigari facem :crazy: vindem bmw'u :) ))))))) hai wa ca tu ai bani :crazy:
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 nu cumpar un pachet ca iar ma apuc serios de ele.. mai bine iti dau tie 1 leu si imi dai 2 tigari:D
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 hai sa bem o bere in bmw :beer: ca smekerii :gunsfire: :gunsfire:
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 ;) is plin..am mancat...oare cand o sa mearga bmw'u da'o dreq :) vreau rr :( si nu la pc.. la sm :wub:
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 daca stai si tu ca garonne zi si noapte in jur de 1 sapt ,poate o sa dai si tu rr,altfel slabe sanse App ce faceti de paste,ma ajutati sa bielesc mielu`?
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 daca stai si tu ca garonne zi si noapte in jur de 1 sapt ,poate o sa dai si tu rr,altfel slabe sanse App ce faceti de paste,ma ajutati sa bielesc mielu`? ) ))))) muta vaca sopa #-o iar ai comiso ma proces verbal.. :crazy:
Dropkillerz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 reeeeeeeee :crazy: ce faci nubz mic? :nanana: ..joci si tu? :D Pe dracu,ma gandesc sa ma insor si sa fac vre-o 10 purandei si sa-i pun sa joace mu sa am caracter mare :lol: .Apropo,am condus camionul ala ce se afla in curtea scolii :D
maryuss Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Pe dracu,ma gandesc sa ma insor si sa fac vre-o 10 purandei si sa-i pun sa joace mu sa am caracter mare :lol: . Apropo,am condus camionul ala ce se afla in curtea scolii :D parca ai fi condus o nava spatiala ..vrei sa devii camionagiu?
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Pe dracu,ma gandesc sa ma insor si sa fac vre-o 10 purandei si sa-i pun sa joace mu sa am caracter mare :lol: . Apropo,am condus camionul ala ce se afla in curtea scolii :D deja te insori wa -_-
Dropkillerz Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 parca ai fi condus o nava spatiala ..vrei sa devii camionagiu? Nu ba,ma laudam si vroiam sa mai zic ca s-a terminat motorina cand conduceam si eu mai bine :lol: Is saraci astia de la scoala,n-au bani de motorina dar sa mai inmatriculeze un camion primit moca :rofl1: Imi iau camion sa moara dusmanii si sa-mi plimb purandeii cu el :rofl1: :rofl1:
The_Big_K Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 seara baietii :beer: nu mai ziceti nimik ? apropo mesaj pentru aia din top 10 :Cititi o carte ...
Parazitu' Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 seara baietii :beer: nu mai ziceti nimik ? apropo mesaj pentru aia din top 10 :Cititi o carte ... sal ma.. PS: mai bine zis IESITI LA AER BA CA MURITI DRACU INTOXICATI ce carte.. )))) :beer:
Guest TheOldChan Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bere?! Cine, unde, cand?A venit vara, bem bere :beer: p.s. cheers!