Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

Da aprobai ce zic despre oldgard.Acu ce faci?Te ascunsi de adevar?Ca nu sti sa scri?si ca esti tocilar?

Pacat de ani ta-i razvane , ca iai irosit degeaba :))

pacat ca ai fost in Fear ca nu esti nici sub papuc la noi ca nivel :) ce stii tu mai Bryan Fury ce esti despre mine si viata mea.

e adevarat : sunt cel mai mare tocilar posibil. baietii ma cunosc si recunosc =)))))))))) :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Nu-i asa ? =))

PS: pune o poza cu tine frumusete mica ce esti. sau nu iti da voie mama sa faci poze. :)

Posted

Tu nu vezi ca te faci de ras?Rade si fata aia din poza de tn , si eu cu ea =))

=)) ai par pubian apropo ?

PS: sau nu stii ce-i ala.

daca continui cu infectii prin topic pe aici voi fi nevoit sa dau linku unui admin sa iei un mic suspend ;;) asa sa te linistesti.

vezi ca e 11 .. acus ti se da stangerea.. =))

Posted

Hai gata , mia facut placere sa rad de tn , si NU mia facut placere sa te cunosc , muarte placuta :hanged:

bai..noi..nu vorbim cu toti...cu toti.LOPATARII BA :rofl1: :rofl1:

esti ca o mascota de la circ..in halu' asta poti sa ma amuzi.ti s-a dat stangerea gata? afara din topic pana nu te plesnesc de-ti sar mucii pe pereti bai Agramatule ce esti.la scoala de corectie cu tine =))

Posted

Imi sar muci pe fatza ta , poate aretzi si tu mai frumos asa

=))) =))) =))) =))) asa iti fac parintii tai tie? te leaga de calorifer si te bat cu furtunu de la masina de spalat nu ? de asta te porti insociabil cu toata lumea.. esti trist tare. :crazy:

Posted

Io scuip pe fata ta de tocilar , hai ca am iesit de pe topicu asta de bolnavi , sal doar la eminem restu muriti din partea mea

Aici inchei transmisia cu noobi

Posted

Io scuip pe fata ta de tocilar , hai ca am iesit de pe topicu asta de bolnavi , sal doar la eminem restu muriti din partea mea

Aici inchei transmisia cu noobi

=))))))) partz. inchide-te in buda toarna benzina pe tine si da-ti foc :rofl1: ai bani de benzina ? tocmai mi-am facut plinu la masina ti-l donez cu cea mai mare placere.scapa lumea de marionete =))

Posted

Inchide gura ca miroase a canal ,Tocilare

altceva mai stii?deja devii plictisitor :( pana acu m-am amuzat =)) insa de acu ma plictisesti :( ESTI PAPAGAL?

hai. screme-te :)

LUPII BAA. manelare =))

Posted

Linge ba acadeaua si lasate de mu , razi de oldgard , da de cate ori a avut placerea cei de acolo sa iti fure spoturile?Nu itzi ajung degetele de la maini si de la picioare sa numeri

Poate sunt ei analfabeti ,dar stiu cum sa rada de tn

Hai gata ca deja imi provoci sila

Posted

Linge ba acadeaua si lasate de mu , razi de oldgard , da de cate ori a avut placerea cei de acolo sa iti fure spoturile?Nu itzi ajung degetele de la maini si de la picioare sa numeri

Poate sunt ei analfabeti ,dar stiu cum sa rada de tn

Hai gata ca deja imi provoci sila

asa =)) a durat un pic. =)) ma faci sa rad cu lacrimi copile :) de unde le scoti? totusi ceea ce incerci sa spui tu nu are nici o noima =)) ce treaba are afk'u spoturile tre sa le numar? =)))))) =))) =)))

partz poc =)) spala'te ca-ti put picioarele.a sau am uitat..acolo la voi la ciorogarla nu aveti apa.sau ma rog de prin ce grota te tragi. =))

Posted

hai scoate tricileta pe imas si misca-te din topicu asta.. go & mulge vaca.

nu te mai baga in seama neintrebat..tu nu vezi ca nimeni nu te vrea si toti scuipa pe tine?esti UN RAS =))

Posted

Tu vorbesti ma care tea dat maicata afara din casa la 10 ani pt prea multa prostie

=)))) esti nasol tare baiatule.ia 1 kg de laxativ da-ti 2 palme si sari in cap de la 3. =))

Posted

Asta faci tu in fiecare zi

=))) nu ai replica?hai repeta iar.. :) esti mare circar copile.

hai recunoaste.pe cine iubesti?stanga sau dreapta? =))))) :rofl1: esti pedepsit. o saptamana stai la coltz =))) :rofl1: nu mai primesti eugenii pachet la scoala.covrigi tata de azi.ai fost baiat obraznic in loc sa dormi tu ai consumat curent si ai jucat mu =))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...