al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 Bre,ce nume ai in joc? RaZzVAN se stie =))
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 cumva te cheama razvan nup eu ma ocup de relatiile cu presa :)) glumesc..u ai intrb direct pe el ti`am raspuns eu ca nu e...nu e mai bine decat sa astepti un raspuns? :dontknow:
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 nup eu ma ocup de relatiile cu presa :)) glumesc..u ai intrb direct pe el ti`am raspuns eu ca nu e...nu e mai bine decat sa astepti un raspuns? :dontknow: da man ms de raspuns auzi am si eu o problema cu un caracter ,cand intru cu mg-ul ma da afara din joc
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 da man ms de raspuns auzi am si eu o problema cu un caracter ,cand intru cu mg-ul ma da afara din joc erai cu el arena?inainte era o gaura neagra in arena pe ver asta habar nam
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 erai cu el arena?inainte era o gaura neagra in arena pe ver asta habar nam da in arena eram treceam la ultimul spot :(
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 da in arena eram treceam la ultimul spot :( ala din stanga nu? unde se termina arena? incearca sa intri pe char si sa dai rpd click in fata daca nu mai era o faza cand intrai pe alt char si ii bagai in comanda move dar nu mai tin minte..poate iti zice raz cand vine
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ala din stanga nu? unde se termina arena? incearca sa intri pe char si sa dai rpd click in fata daca nu mai era o faza cand intrai pe alt char si ii bagai in comanda move dar nu mai tin minte..poate iti zice raz cand vine ala e man dar nu pot face nici o miscare ca ma scoate rpd dar in schimb pe DL merge :( am incerc akum si chestia aia dar nu pot face nimik nu cred ca dureaza o secunda si ma da afara de tot :(
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 ala e man dar nu pot face nici o miscare ca ma scoate rpd dar in schimb pe DL merge :( fi antena cum faci intri pe dl si scri asa /1 /move lorencia si dupaia apesi alt1 daca te da lorencia intri pe mg si rpd alt1
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 fi antena cum faci intri pe dl si scri asa /1 /move lorencia si dupaia apesi alt1 daca te da lorencia intri pe mg si rpd alt1 am fost antena dar nu ma da lorencia :))
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 am fost antena dar nu ma da lorencia :)) deci asa /1(spatiu)/move lorencia (enter) dupa dai alt+1 si te da lore dupa ce ai facut asta pe dl intri pe mg si imd dai alt+1 trb sa prinzi odata si sa te dea lore
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 deci asa /1(spatiu)/move lorencia (enter) dupa dai alt+1 si te da lore dupa ce ai facut asta pe dl intri pe mg si imd dai alt+1 trb sa prinzi odata si sa te dea lore ms man raman dator cu o bere cand ne vom intalni :D
Parazitu' Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 # Strike ai uitat ? The same RaZzVAN. # Seara baietii.acum sunt.am fost la faculta ^_^ LP de la 6 la 8 seara..so tare =)) :) sonde de petrol si altele ^_^ PS: n-am mai dat examen azi s-a reprogramat pe saptamana viitoare deoarece au fost doar5 studenti in sala de ex =)) :crazy:
al3xandru Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 # Strike ai uitat ? The same RaZzVAN. # Seara baietii.acum sunt.am fost la faculta ^_^ LP de la 6 la 8 seara..so tare =)) :) sonde de petrol si altele ^_^ PS: n-am mai dat examen azi s-a reprogramat pe saptamana viitoare deoarece au fost doar5 studenti in sala de ex =)) :crazy: oare dc au fost doar 5? =))
Parazitu' Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 oare dc au fost doar 5? =)) :unsure: :gives: :gunsfire: :crazy2: :crazy2:
aaacccsf Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 oare dc au fost doar 5? =)) o intrebare intrebatoare :)) =))cred ca restu au avut concert :)) de nu au putu venii
Guest tekmanstar Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 haideti wa si pe la nosgoth prin topic :D
Parazitu' Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 :) daca nu se mai joaca de ce nu dati closed.. eu am inchis topicu teq..cand ne-am lasat de joc. :photo: