Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

cumva te cheama razvan eusa_whistle.gif

nup eu ma ocup de relatiile cu presa :))

glumesc..u ai intrb direct pe el ti`am raspuns eu ca nu e...nu e mai bine decat sa astepti un raspuns? :dontknow:

Posted

nup eu ma ocup de relatiile cu presa :))

glumesc..u ai intrb direct pe el ti`am raspuns eu ca nu e...nu e mai bine decat sa astepti un raspuns? :dontknow:

da man ms de raspuns

auzi am si eu o problema cu un caracter ,cand intru cu mg-ul ma da afara din joc comp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gif

Posted

da man ms de raspuns

auzi am si eu o problema cu un caracter ,cand intru cu mg-ul ma da afara din joc comp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gif

erai cu el arena?inainte era o gaura neagra in arena pe ver asta habar nam

Posted

da in arena eram treceam la ultimul spot :(BangHead.gifBangHead.gifBangHead.gifBangHead.gif

ala din stanga nu? unde se termina arena? incearca sa intri pe char si sa dai rpd click in fata

daca nu mai era o faza cand intrai pe alt char si ii bagai in comanda move dar nu mai tin minte..poate iti zice raz cand vine

Posted

ala din stanga nu? unde se termina arena? incearca sa intri pe char si sa dai rpd click in fata

daca nu mai era o faza cand intrai pe alt char si ii bagai in comanda move dar nu mai tin minte..poate iti zice raz cand vine

ala e man dar nu pot face nici o miscare ca ma scoate rpd dar in schimb pe DL merge :(

am incerc akum si chestia aia dar nu pot face nimik nu cred ca dureaza o secunda si ma da afara de tot :(comp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gifcomp26.gif

Posted

ala e man dar nu pot face nici o miscare ca ma scoate rpd dar in schimb pe DL merge :(

fi antena cum faci intri pe dl si scri asa /1 /move lorencia

si dupaia apesi alt1 daca te da lorencia intri pe mg si rpd alt1

Posted

fi antena cum faci intri pe dl si scri asa /1 /move lorencia

si dupaia apesi alt1 daca te da lorencia intri pe mg si rpd alt1

am fost antena dar nu ma da lorencia :))

Posted

am fost antena dar nu ma da lorencia :))

deci asa /1(spatiu)/move lorencia (enter) dupa dai alt+1 si te da lore dupa ce ai facut asta pe dl intri pe mg si imd dai alt+1 trb sa prinzi odata si sa te dea lore

Posted

deci asa /1(spatiu)/move lorencia (enter) dupa dai alt+1 si te da lore dupa ce ai facut asta pe dl intri pe mg si imd dai alt+1 trb sa prinzi odata si sa te dea lore

ms man raman dator cu o bere cand ne vom intalni :D

Posted

# Strike ai uitat ? The same RaZzVAN.

# Seara baietii.acum sunt.am fost la faculta ^_^ LP de la 6 la 8 seara..so tare =)) :) sonde de petrol si altele ^_^

PS: n-am mai dat examen azi s-a reprogramat pe saptamana viitoare deoarece au fost doar5 studenti in sala de ex =)) :crazy:

Posted

# Strike ai uitat ? The same RaZzVAN.

# Seara baietii.acum sunt.am fost la faculta ^_^ LP de la 6 la 8 seara..so tare =)) :) sonde de petrol si altele ^_^

PS: n-am mai dat examen azi s-a reprogramat pe saptamana viitoare deoarece au fost doar5 studenti in sala de ex =)) :crazy:

oare dc au fost doar 5? =))

Guest tekmanstar
Posted

haideti wa si pe la nosgoth prin topic :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...