Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

@Antena 1 , Comanda la mine !

Ce copii distrusi , pff guilda olgard la televizor :rofl2:

Posted

Succes pe maine la examen , eu am avut un test usor azi il iau 100% , in rest afk 24/24

Posted

si scoate acel link de la semnatura ca si asa nu e valabil :whistle:

Posted

il dau imediat :D inca putin si parasesc arena ;;)

Posted

felicitari :clap: la cat mai multe rr :yum:

Posted

salut Strike..m-am reapucat de vreo luna jumate. tu ce mai faci ? :tiphat:

Eu muncesc,alerg...mai fac o vizita si pe la facultate :)) .De Mu m-am lasat,e un drog prea puternic :P .Bafta la examen

Posted

Eu muncesc,alerg...mai fac o vizita si pe la facultate :)) .De Mu m-am lasat,e un drog prea puternic :P .Bafta la examen

mersi ma..ai grija de tine ne mai auzim pe aici...

:beer:

Posted

Daca printr-o minune s-ar reveni la 97d,cred ca as fi primul care isi face cont :D

cred :) insa pacat ca multa lume din cei vechi nu mai joaca..daca ai sti ce e pe server..uite la plangeri..e prima data de cand joc pe s2..si sunt postat pentru o timpenie :) insa o sa si-o ia pe cocoasa..am mai fost postat mutat din tarc si chestii de genu. zi si tu daca astia-s oameni sau animale..

imi lipseste si mie 97 d'u..si mai ales vremurile vechi..1st bd link :dontknow: :dontknow: imi aduc aminte chiar..eram in TRACIA si cei care mi-au dat primu rr au fost ZAMOLXIS si Archon_MG .. pe atunci era altfel.. cu totul altfel..alti oameni..altfe vremuri..mai mult bun simt si cultura..sau poate mai putini copii needucati :-j

Posted

Pai ma uit si la plangeri si la toate porcariile despre cs.Mereu ma amuz cand citesc,chiar a devenit o obisnuinta :)) .Ce sa zic...foarte urat si foarte pacat ca nu prea intereseaza pe nimeni :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...