Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

RaZzVAN SM 9 rr Contra VuLPe bk 10 RR

2 x duel 2 x RaZzVAN Invingator. 10-6 si 10-8 :tiphat:

http://img13.imageshack.us/img13/9931/45858479.jpg

nelamuriri? vrei sa ma bat cu sm de 9 rr contra bk de 20? zii oricui pe server.daca un sm de 9 rr bate bk de 20 atunci ala care zice asta e nab :) intreaba de oricine :))

sa fac si eu 20 rr si o sa fac cu soare duel sa ii arat cum se joaca pe sm ;) MOMENTAN SM E PE ENERGIE AM VIATA doar 1500 => deci mor la 1hit

pai e logic ca nu il face tu ai zis ca il faci:P nu el...........

si app un sm 9 rr bate un bk de 10 .. e logic..... nu vad care e faza:))

in fine...

Posted

ori suntem golani ori nu mai suntem :ceuameni:

Posted

pai e logic ca nu il face tu ai zis ca il faci:P nu el...........

si app un sm 9 rr bate un bk de 10 .. e logic..... nu vad care e faza:))

in fine...

bk de 10 rr bate sm de 15 lejer daca stii sa joci cu bk . :) intreaba pe oricine vrei tu. ( si aici ma refer la un player care se respecta si stie sa joace duel ) :happy1:

fara ofense.

Posted

te felicit pentru modul de joc si de comportament.exemplar.nu stiu cat am putut eu ajuta ca am totdeauna cam party full.insa niciodata nu te-ai plans. bravo stima si respect ;) asa da player. si mai sunt si altii :) oricum raman si eu dator cu un rr :D timpul si rabdare e eSenTza' :D

Posted

Merci mult ;;) dar fara ajutorul vostru nu ajungeam unde sunt acum (mic dar rau =)) ). Super colegi :beer: , guild de nota 10 :hello: , ce sa mai .. jos palaria :tiphat:

Posted

RaZzVAN SM 9 rr Contra VuLPe bk 10 RR

2 x duel 2 x RaZzVAN Invingator. 10-6 si 10-8 :tiphat:

http://img13.imageshack.us/img13/9931/45858479.jpg

nelamuriri? vrei sa ma bat cu sm de 9 rr contra bk de 20? zii oricui pe server.daca un sm de 9 rr bate bk de 20 atunci ala care zice asta e nab :) intreaba de oricine :))

sa fac si eu 20 rr si o sa fac cu soare duel sa ii arat cum se joaca pe sm ;) MOMENTAN SM E PE ENERGIE AM VIATA doar 1500 => deci mor la 1hit

asta e vulpe :help: :)) razvan invingator :wav::respekt:

Posted

sa il ajung la reseturi si pe soare..si ii arat eu ce inseamna RaZzVAN ( SM ) ;) deocamdata is mic ca sa il pot bate.

9 rr SM vs 20 rr Bk .. :blink:

kiss fm :D :dance: :right:

Guest tekmanstar
Posted

sa il ajung la reseturi si pe soare..si ii arat eu ce inseamna RaZzVAN ( SM ) ;) deocamdata is mic ca sa il pot bate.

kiss fm :D :dance: :right:

ce zici de tek 46 rr si guild oldgard? :> face ravagii

Posted

Ce mai zicetzi baietzi? :> Io lu-ai pauza vreo 3 zile ... , nu ma da afara din guild razvan pls , nui vina mea ca am luat pauza ( poate itzi dai seama la ce ma refer) :D

Guest ligadreptati
Posted

ce zici de tek 46 rr si guild oldgard? :> face ravagii

nu prea sti ce avem in guilda.....crede ma ca ti o iei...

multi sau plictisit de joc. si numai sunt asa activi....

asta 1 la mana si 2 iti place sa te lauzi? nu esti cel mai bun dupa server asa ca taci...

o zi buna nu fac spam vruiam doar sa i fac o observatie

f bine ca gandesti asa

insa sincer iti spun te ai apucat cam tarziu...un caracter devine misto pe la 25 30 de rr uri si pana faci tu asa se da rr la db

Posted

nu prea sti ce avem in guilda.....crede ma ca ti o iei...

multi sau plictisit de joc. si numai sunt asa activi....

asta 1 la mana si 2 iti place sa te lauzi? nu esti cel mai bun dupa server asa ca taci...

o zi buna nu fac spam vruiam doar sa i fac o observatie

f bine ca gandesti asa

insa sincer iti spun te ai apucat cam tarziu...un caracter devine misto pe la 25 30 de rr uri si pana faci tu asa se da rr la db

Iar venii ba cu agramatismele tale imputite ? dute ba la scoala si nu imi mai impute topicu' de Diaree verbala. NE LASI ?

n-ai tu treaba cat de repede pot face eu level.numara-ti degetele de la maini si de la picioare si zi-mi cate ai. :rofl1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...