Guest MissSexy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ceau all. Bine v-am gasit.. Am promis ca intru si eu ... si nu era frumos sa nu ma tin de cuvat :nanana: Sper sa ne intelegem bine ;;)
maryuss Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 buna:> si eu sper sa ne vedem cat de curand :cool2:
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Adu ma pagina inapoi ca ne suparam :readthis:
Guest tekmanstar Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Adu ma pagina inapoi ca ne suparam :readthis: :rofl1:
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Un avocat era falit , se gandea ce sa faca sa mai aiba si el cazuri . Vine un om la usa . Avocatu ridica repede telefonu si spune . -Ce domne? 50 de mi de euro?E putzin , io nu lucrez cu atat .Inchide si ridica iar -Cat ma? 70 de mi de euro ?Tu razi de mine?E prea putin , nam ce face cu atat . Inchide si ridica iar -Ce ma?100 de mi de euro?Tu itzi batzi joc de mn?Ce vrei sa fac cu atat?.Inchide si il intreaba pe omu de la usa -Da spunetzi , ce doritzi? -Am venit sa va repar telefonul =)) Daca vei citi acest mesaj itzi vei da seama ca lai citi degaba :)) -Buna ziua , Ma numesc Soare si sunt din guilda vechiul stalp , as vrea sa ma inregistrez pe mn si pe prieteni mei din guild la , serviciul roman de meditatie la romana . -Desigur , Cum va cheama?Gheorge Ion Vasile -Unde locuitzi? -Credeam ca nu mai punetzi intrebarea asta : Pai stau pe alea saracilor ,bulevardu prostilor , apoi o iei la stanga langa copacu ala unde ma injura uni , drept inainte spre cociaba aia care sta sa se darame . Exact acolo la pitesti stau eu cu prieteni mei . Suntem liberi intre orele 8 si 12 dupa ce isi bate joc de noi tot srv link mania si dupa ce nu facem un lvl si ne sunt sparte acc-urile . -Da sigur . Vom trimite un om sa va invetze . Buna ziua -Sarumana Maxim de bunaciune :crazy: :crazy: :)) Soare se roaga la dumnezeu : Tatal nostru Care esti in mu Sfinteasca-ne levele-le noua Fiee bokuri-le Tale Faca-se lege-n tre plaueri Precum in lore asa si in devias Itemele noastra ce-le de toate zilele Da-ni-le noua astazi Si ne iarta noua injuraturile noastre Precum si noi iertam ss-urile tale Si nu ne duce pe noi in ban list Ci ne izbaveste de hackeri Ca a Ta este voia De a ne da ss-uri sau nu In numele Adminu-lui Al Gm-ului Al Sfantului Owner Admin.
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 A fost odata o rama care a murit Ce e verde si alearga prin padure? O haita de castravetzi Ce e albastru si merge pe sub pamant? O rama-n trening
Guest MissSexy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ce face soare in fiecare dimineata? R: Se ridica din pat si merge si seaseaza la pc si se uita cum tot serverul a facut ks pe caracterul lui, in special oameni ce sunt cu el in guilda. De suparare vrea sa se retraga in k7 sa isi planga singur de mila dar realizeaza ca nu are lvl si alearga pana in Noria unde isi pune la Store "Sunt inapt sa fac lvl, puartie pliase". Dupa o jumatate de zi realizeaza ca luase D/C de cum isi postase store-ul. Se reconecteaza si alearga in lorencia, ia buff de la elfa si se roaga sa nu il catapeasca scheletii. Spre seara spune "Tatal nostru" si se intinde multumit pentru inca o bara realizata dealungul unei zile, cerand sprijin divin din partea Domnului ca dimineata sa fie mai putine ks pe caracterul lui, poate poate nu il gaseste nimeni de aceasta data ascuns la dragonii de la iesirea din partea de jos din Lorencia, singurii pe care poate si el sa ii potihneasca. AMIN!
Guest MissSexy Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Soare este un prunc BALBAIT...... Si intr-o zii SOARE s-a dus sa aduca prune cu un prieten de-al lui. In drum se opresc sa-si ia ceva prietenul sau. Soare: hhhhhhaaaaai bahhh la mmmmmmmere. Prietenul sau: bah dar noi mergem la prune. Bine mah daca zic :prprprprune atunci se opreste calul de la DL. :bananadance2:
Parazitu' Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 :cool2: neata.au capu. :) of bautura asta
xTreMb0y Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 neatza ba tek inca astept pagina aia :angry2:
al3xandru Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 i'm sick :( iar joci ma mu =)) intru rar pe forum si nu am intrat pe la mu sa te observ mai de mult. oricum mult noroc cu guildul si sfatul meu:lasa`te de link lasa`te de mu B)
aaacccsf Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 un mic banc si de la mine Un tip tot adormea la biserica. Nevasta-sa il intreaba pe preot ce poate face. Preotul ii da un ac si ii zice sa il intepe cand mai adoarme. Vine si slujba. Popa intreaba in biserica: ... - Cine este salvatorul nostru? Adoarme tipu... nevasta-sa il inteapa, si asta striga indurerat: - ISUSE! Popa il felicita. Peste 10 minute iar adoarme. Popa intreaba iarasi: - Cui slujim noi in biserica asta? Tipu, intepat, sare iar: - -- Doamne DUMNEZEULE! Popa iar: - Bravo! Mai trece un timp... Popa iar intreaba: - Si ce i-a zis Eva lui Adam, inainte de ai darui al 99-lea copil??? Lumea tace... asta cu ochii intredeschisi, intepat din nou, urla: - Daca mai bagi chestia aia odata in mine ti-o rup si ti-o bag in fund! La care parohia: AMIN!!! :crazy: :-j
Parazitu' Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 iar joci ma mu =)) intru rar pe forum si nu am intrat pe la mu sa te observ mai de mult. oricum mult noroc cu guildul si sfatul meu:lasa`te de link lasa`te de mu B) que pasa rew?ce ai? :tiphat:
Guest tekmanstar Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 neatza ba tek inca astept pagina aia :angry2: asteaptoo k vine ea singura =))))))) @neata fear :) :crybaby: