aaacccsf Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ;;) vreti sa va zic un banc?mic sau mare? :crazy: zii
Guest tekmanstar Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 2 copii numarau o bila :crazy: 2 skeleti se trag de piele
Parazitu' Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 banc mic - banc banc mare - BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC iuhuhu :tiphat:
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 2 skeleti se trag de piele pe un ghetzar in flacari2 vaci stateau intrun brad in desert si crosetau apa minerala cu 2 caramiziMutu spune surdului ca orbu vede un paralizat fugind ca sa traga un chel de par
Parazitu' Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 hey emo ... go kill yourself e old..de pe 97 d ;) ex sanducu i-a adresato la unu si a fost tarc funny =)) nu se putea sa nu ramana sub tipar :banned:
Guest tekmanstar Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 e old..de pe 97 d ;) ex sanducu i-a adresato la unu si a fost tarc funny =)) nu se putea sa nu ramana sub tipar :banned: reeeeeeee
Parazitu' Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 reeeeeeee sper sa ramai la noi tek.bine ai venit. # welcome to insane clan >:) huhuauuhuua :D
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Razvane , cu parere de rau itzi spun , cu tn nam nimic si cu uni tu esti de treaba , dar nu mai am chef de jocu-l acesta , mi sa acrit de aliantza aia , aia ori nau maini din nastere sau din accident , ori sunt copi fara tastatura si joaca doar din mouse , au plastic la gura , in ori ce caz , oameni nesimtzit fara bun simtz , nu dau party si nici macar numi raspund , io ii salut , si tot guildu fear imi raspunde , am lvl 385 , si imi zice unu ca sunt mare , prin asta intzeleg ca sa sterg caracteru sau sa ma las de joc . Nu cred ca o sa mai joc pana nu se da rr la srv , Cu tot respctul pentru uni , care sunt de treaba , dar restul ... Va salut , mia facut placere ca vam intalnit , daca avetzi vreo intrebare sau ceva cu mn , ma gasesitzi la id de mess 'dark_negative94" sau id de skype "dark_negative" . Cu asta inchei . :( si va salut Daca vrei poti sa ma dai afr din guild .Ca io nu cred ca mai intru .Acest joc nui de mn . Au fost vremuri frumoase . Imi pare rau . Dar astai viatza , cu lucruri bune si rele Sper sa nu te superi pe mn . Asta nu inseamna ca nu pute-m ramane prieteni :D.
Parazitu' Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Razvane , cu parere de rau itzi spun , cu tn nam nimic si cu uni tu esti de treaba , dar nu mai am chef de jocu-l acesta , mi sa acrit de aliantza aia , aia ori nau maini din nastere sau din accident , ori sunt copi fara tastatura si joaca doar din mouse , au plastic la gura , in ori ce caz , oameni nesimtzit fara bun simtz , nu dau party si nici macar numi raspund , io ii salut , si tot guildu fear imi raspunde , am lvl 385 , si imi zice unu ca sunt mare , prin asta intzeleg ca sa sterg caracteru sau sa ma las de joc . Nu cred ca o sa mai joc pana nu se da rr la srv , Cu tot respctul pentru uni , care sunt de treaba , dar restul ... Va salut , mia facut placere ca vam intalnit , daca avetzi vreo intrebare sau ceva cu mn , ma gasesitzi la id de mess 'dark_negative94" sau id de skype "dark_negative" . Cu asta inchei . :( si va salut Daca vrei poti sa ma dai afr din guild .Ca io nu cred ca mai intru .Acest joc nui de mn . Au fost vremuri frumoase . Imi pare rau . Dar astai viatza , cu lucruri bune si rele Sper sa nu te superi pe mn . Asta nu inseamna ca nu pute-m ramane prieteni :D. discutam pe mess.ai sa revii.am rugat sa aveti rabdare doar si veti face cate rr vreti. # ok? vb. :naughty:
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Ok , dar te rog , infigete nitel in alliantza aia , ca ma cam enerveaza nesimtirea ei , si tupeu Si sa sti ca am rabdare , ca altfel nu faceam 385 , dar cu ally aia Io numa cand esti tu arena fac lvl Si sa nu zici ca nu e adevarat , ca sti bine
maryuss Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 wazzzzzzzzzz upppppppppppppppppppp???? i like my signature :yupee:
aaacccsf Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 2 skeleti se trag de piele pe un ghetzar in flacari 2 vaci stateau intrun brad in desert si crosetau apa minerala cu 2 caramizi Mutu spune surdului ca orbu vede un paralizat fugind ca sa traga un chel de par super bancul cu mutu :crazy:
Guest AlinZ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 na ' seara :tiphat: cum merge treaba ? :>
maryuss Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 no stres..totul e trecator app . bancul cu bufnita il stiti? :rofl2: :rofl2:
Guest AlinZ Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Don't be sad , don't be blue Frankenstein was ugly too :whistle:
Parazitu' Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 badboyz ai rabdare..ai sa dai rr..si nu acuza aly..toti au scoala sau servici. :) ai rabdare si ai sa dai rr.. SOPA; bancu cu buffnitzzaaa : Buftin-as . aia :)))) :rofl1: :D
xTreMb0y Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ala cu 2 bufnitze stateau pe o creanga , prima zice bu , a doua zice buhu , prima zice buhuhu , a doua buhu in p***a m***i ca mai speriat sau ala cu bufnitias p**a in gat? Sau : 3 lilieci stateau pe o creanga . 2 cu capu in jos si cel din mijloc cu capu in sus . Zice liliacu cu capu in jos la celalt cu capu in jos . Ba asta iar a lesinat (cel cu capu in sus) doua vaci stateau pe un fir de telegraf si crosetau apa minerala, cand trece in zbor o jumatate de coropisnita care zice: - buna ziua doamnelor la care vacile: - da vaca-i mata! Ion si Vasile mergeau pe strada. La un momendat ei va doua femei . Ion ii zice lu Vasile : -Vasile , o vezi pe aia din dreapta?Aia e nevastamea , si cealalta e amanta mea La care Vasile incepe sa planga. -Ion : Ce ai Vasile? -Vasile : La mine e invers . Si aici inchei ca nu mai stiu altele Doua vaci la pascut: - Muuuu! - Mi-ai luat vorva din gura.
maryuss Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ala cu 2 bufnitze stateau pe o creanga , prima zice bu , a doua zice buhu , prima zice buhuhu , a doua buhu in p***a m***i ca mai speriat sau ala cu bufnitias p**a in gat? Sau : 3 lilieci stateau pe o creanga . 2 cu capu in jos si cel din mijloc cu capu in sus . Zice liliacu cu capu in jos la celalt cu capu in jos . Ba asta iar a lesinat (cel cu capu in sus) doua vaci stateau pe un fir de telegraf si crosetau apa minerala, cand trece in zbor o jumatate de coropisnita care zice: - buna ziua doamnelor la care vacile: - da vaca-i mata! Doua vaci la pascut: - Muuuu! - Mi-ai luat vorva din gura. =))=)))
Guest tekmanstar Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 =))=))) ce semnatura ai :)) omfg i'ar v'am furat pagina