Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Guest tekmanstar
Posted

2 copii numarau o bila :crazy:

2 skeleti se trag de piele

Posted

banc mic - banc

banc mare - BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

iuhuhu :tiphat:

Posted

2 skeleti se trag de piele pe un ghetzar in flacari

2 vaci stateau intrun brad in desert si crosetau apa minerala cu 2 caramizi

Mutu spune surdului ca orbu vede un paralizat fugind ca sa traga un chel de par

Guest tekmanstar
Posted

hey emo ... go kill yourself

Guest tekmanstar
Posted

e old..de pe 97 d ;)

ex sanducu i-a adresato la unu si a fost tarc funny =)) nu se putea sa nu ramana sub tipar :banned:

reeeeeeee

Posted

Razvane , cu parere de rau itzi spun , cu tn nam nimic si cu uni tu esti de treaba , dar nu mai am chef de jocu-l acesta , mi sa acrit de aliantza aia , aia ori nau maini din nastere sau din accident , ori sunt copi fara tastatura si joaca doar din mouse , au plastic la gura , in ori ce caz , oameni nesimtzit fara bun simtz , nu dau party si nici macar numi raspund , io ii salut , si tot guildu fear imi raspunde , am lvl 385 , si imi zice unu ca sunt mare , prin asta intzeleg ca sa sterg caracteru sau sa ma las de joc . Nu cred ca o sa mai joc pana nu se da rr la srv , Cu tot respctul pentru uni , care sunt de treaba , dar restul ... Va salut , mia facut placere ca vam intalnit , daca avetzi vreo intrebare sau ceva cu mn , ma gasesitzi la id de mess 'dark_negative94" sau id de skype "dark_negative" . Cu asta inchei . :( si va salut

Daca vrei poti sa ma dai afr din guild .Ca io nu cred ca mai intru .Acest joc nui de mn .

Au fost vremuri frumoase . Imi pare rau . Dar astai viatza , cu lucruri bune si rele

Sper sa nu te superi pe mn . Asta nu inseamna ca nu pute-m ramane prieteni :D.

Posted

Razvane , cu parere de rau itzi spun , cu tn nam nimic si cu uni tu esti de treaba , dar nu mai am chef de jocu-l acesta , mi sa acrit de aliantza aia , aia ori nau maini din nastere sau din accident , ori sunt copi fara tastatura si joaca doar din mouse , au plastic la gura , in ori ce caz , oameni nesimtzit fara bun simtz , nu dau party si nici macar numi raspund , io ii salut , si tot guildu fear imi raspunde , am lvl 385 , si imi zice unu ca sunt mare , prin asta intzeleg ca sa sterg caracteru sau sa ma las de joc . Nu cred ca o sa mai joc pana nu se da rr la srv , Cu tot respctul pentru uni , care sunt de treaba , dar restul ... Va salut , mia facut placere ca vam intalnit , daca avetzi vreo intrebare sau ceva cu mn , ma gasesitzi la id de mess 'dark_negative94" sau id de skype "dark_negative" . Cu asta inchei . :( si va salut

Daca vrei poti sa ma dai afr din guild .Ca io nu cred ca mai intru .Acest joc nui de mn .

Au fost vremuri frumoase . Imi pare rau . Dar astai viatza , cu lucruri bune si rele

Sper sa nu te superi pe mn . Asta nu inseamna ca nu pute-m ramane prieteni :D.

discutam pe mess.ai sa revii.am rugat sa aveti rabdare doar si veti face cate rr vreti.

# ok? vb. :naughty:

Posted

Ok , dar te rog , infigete nitel in alliantza aia , ca ma cam enerveaza nesimtirea ei , si tupeu

Si sa sti ca am rabdare , ca altfel nu faceam 385 , dar cu ally aia

Io numa cand esti tu arena fac lvl

Si sa nu zici ca nu e adevarat , ca sti bine

Posted

2 skeleti se trag de piele pe un ghetzar in flacari

2 vaci stateau intrun brad in desert si crosetau apa minerala cu 2 caramizi

Mutu spune surdului ca orbu vede un paralizat fugind ca sa traga un chel de par

super bancul cu mutu :crazy:

Posted

na ' seara :tiphat: cum merge treaba ? :>

Posted

Don't be sad , don't be blue

Frankenstein was ugly too :whistle:

Posted

badboyz ai rabdare..ai sa dai rr..si nu acuza aly..toti au scoala sau servici. :) ai rabdare si ai sa dai rr..

SOPA; bancu cu buffnitzzaaa : Buftin-as . aia :)))) :rofl1: :D

Posted

ala cu 2 bufnitze stateau pe o creanga , prima zice bu , a doua zice buhu , prima zice buhuhu , a doua buhu in p***a m***i ca mai speriat

sau ala cu bufnitias p**a in gat?

Sau : 3 lilieci stateau pe o creanga . 2 cu capu in jos si cel din mijloc cu capu in sus . Zice liliacu cu capu in jos la celalt cu capu in jos . Ba asta iar a lesinat (cel cu capu in sus)

doua vaci stateau pe un fir de telegraf si crosetau apa minerala, cand trece in zbor o jumatate de coropisnita care zice:

- buna ziua doamnelor

la care vacile:

- da vaca-i mata!

Ion si Vasile mergeau pe strada. La un momendat ei va doua femei . Ion ii zice lu Vasile :

-Vasile , o vezi pe aia din dreapta?Aia e nevastamea , si cealalta e amanta mea

La care Vasile incepe sa planga.

-Ion : Ce ai Vasile?

-Vasile : La mine e invers .

Si aici inchei ca nu mai stiu altele

Doua vaci la pascut:

- Muuuu!

- Mi-ai luat vorva din gura.

Posted

ala cu 2 bufnitze stateau pe o creanga , prima zice bu , a doua zice buhu , prima zice buhuhu , a doua buhu in p***a m***i ca mai speriat

sau ala cu bufnitias p**a in gat?

Sau : 3 lilieci stateau pe o creanga . 2 cu capu in jos si cel din mijloc cu capu in sus . Zice liliacu cu capu in jos la celalt cu capu in jos . Ba asta iar a lesinat (cel cu capu in sus)

doua vaci stateau pe un fir de telegraf si crosetau apa minerala, cand trece in zbor o jumatate de coropisnita care zice:

- buna ziua doamnelor

la care vacile:

- da vaca-i mata!

Doua vaci la pascut:

- Muuuu!

- Mi-ai luat vorva din gura.

=))=)))

Guest tekmanstar
Posted

=))=)))

ce semnatura ai :)) omfg i'ar v'am furat pagina

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...