Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Posted

tu nu vezi ca , caini de la tine din guilda vor la mine=))))))))))

soare SHHHHT faci zgomot :right:

dk te referi la mine atunci erai singurul pe care il stiam cu guilda #-o

Posted

Soare , noi nu vrem la tine in guild . Noi vrem sa te arunci de pe bloc , ca esti degeaba hoit

Si poza aia ... schimbo si tu ... ca se sparge ecranu cand te vede

Guest tekmanstar
Posted

tu nu vezi ca , caini de la tine din guilda vor la mine=))))))))))

face , coliva buna? =)))))))))))))

Posted

face , coliva buna? =)))))))))))))

ce sa ii ceri lu soare =)))

Cocalaru serverului :rofl1: bine ca nu ai facut poza cu aia de la otv. manelista aia Roxi =))) te prindea bine

PS:

caini se scrie in context cu 2 de i INTELIGENTULE CARE ESTI. =))))))

Posted

' date='15 November 2010 - 19:26' timestamp='1289842005' post='5471970']

ce sa ii ceri lu soare =)))

Cocalaru serverului :rofl1: bine ca nu ai facut poza cu aia de la otv. manelista aia Roxi =))) te prindea bine

PS:

caini se scrie in context cu 2 de i INTELIGENTULE CARE ESTI. =))))))

nu poti s-ai ceri mai mult man atat il duce bibilica(capul in traducere pentru tine soare :> ) =))

Posted

Noapte buna all eu am iesit si ne vedem maine dimineata .Spor lal lvl (reseturii) :bye: ;)

se pare ca voi aveti probleme cu gramatica.. sti macar cu se scrie corect la plural reset?

in gramatica zilelor noastre corect se scrie resets, sau dupa caz la cocalari inteligenti ca voi... reset-uri. in nici un caz reseturii...

Pease OUT!!!!

sau mai bine zis pentru voi.. Piss On You!!!

Posted

se pare ca voi aveti probleme cu gramatica.. sti macar cu se scrie corect la plural reset?

in gramatica zilelor noastre corect se scrie resets, sau dupa caz la cocalari inteligenti ca voi... reset-uri. in nici un caz reseturii...

Pease OUT!!!!

sau mai bine zis pentru voi.. Piss On You!!!

ba prostovane tu de unde venii.tu te uiti la tine ce agramat esti?da-ti 2 palme si mars din topicu meu pana nu scuip pe tine.

:blink:

Posted

ho Rromane.. numai scuipa... sau te dereanjeaza cand te corecteaza cineva... scuipa in palma si sapa in continuare acolo...

daca imi arati vreo greseala de a mea promit ca ma pis pe tine tilicare care esti.

am impresia ca ma confunzi :blink:

da-ti 2 palme si sari in cap de pe bordeiu in care stai sa-ti revii. :hail: QQQ@ party pls zeule care esti

# REE TEK :D

Posted

A inceput soare sa-si de-a drumu la animale . Asta cred ca e un babuin dupa parerea mea . Sau un specimen "NEIDENTIFICAT" .Tu ori esti facut pentru alocatie ori esti facut gresit . Mai pe scurt , A.D.N irosit

Posted

' date='15 November 2010 - 23:25' timestamp='1289856332' post='5472525']

gud nait :)) :rofl1:

eu nu vorbeste englezeste ca soare =))) eu vorbeste romaneste corect :rofl1: :rofl1:

somn usor :D

tu nu verbeste corect niciuna din ele.. poate tiganeaste... sau labareste... keep it reall.. party plssss... zeule care esti

Posted

tu nu verbeste corect niciuna din ele.. poate tiganeaste... sau labareste... keep it reall.. party plssss... zeule care esti

sterge-te pe la gura ca esti murdar se sloboz ba.

TU NU VEZI CA ESTI UN PAPAGAL? CE SCRIU EU MAI SUS TU COPII SI TE IEI DUPA MINE =))))))) :rofl1: :rofl1: :rofl1:

baga'ti o petarda in gaoz si da-i foc. =)))

Posted

Da-i cu praf de mers de la topic-u nostru . Mars la topic-u vostru de inculti . Animale fara creier . Da jignesc saracele animale ca ele gandesc nu ca voi . So get away from here cuz you smell like a dead hound in a big lake .

Posted

ho Rromane.. numai scuipa... sau te dereanjeaza cand te corecteaza cineva... scuipa in palma si sapa in continuare acolo...

auzi man cand o sa fii tu un Enstein atunci sa corectezi lumea :nanana: :readthis: pana atunci SHHHT ;)

Posted

' date='16 November 2010 - 11:03' timestamp='1289898209' post='5472831']

ce vremea superba e in Iasi. numai bun de un gratar :crazy:

hai la un gratar eu aduc gratarul si restul voi :crazy: :peace:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...