Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Parazitu'

Fear

Recommended Posts

Guest ligadreptati
Posted

Traiasca Fear guild de oameni culti .Baga spaima-n prosti .Tot asa baieti (si fete daca sunt :D)

=))))))))) ce nume ai ma in joc:)))? ca esti prea penal:)) dak tu ai mai mult de 12 ani eu ma omor=\))

Traiasca Fear guild de oameni culti .Baga spaima-n prosti .Tot asa baieti (si fete daca sunt :D)

=))))))))) ce nume ai ma in joc:)))? ca esti prea penal:)) dak tu ai mai mult de 12 ani eu ma omor=\))

Posted

bai, am numar yo acuma si suntem 30 deci poti sa te sinucizi, dar ca suntem 30 si tu ai zis ca la 12 oameni te omori i-al si pe soare dupa tine....................... prietene ai onoare sa scapi lumea de 2 anaflabeti

PANA LA CAPAT :cigarette:

Guest ligadreptati
Posted

bai, am numar yo acuma si suntem 30 deci poti sa te sinucizi, dar ca suntem 30 si tu ai zis ca la 12 oameni te omori i-al si pe soare dupa tine....................... prietene ai onoare sa scapi lumea de 2 anaflabeti

PANA LA CAPAT :cigarette:

ma referam la ani:)))))))))))) ce copt=))))) toti copti va-ti adunat aici:)))))))))))))))))))))

30 in toata guilda poate:)))

Posted

Neatza baitetii si (fete) dak avem :D

A inceput o noua zi o noua lupta cu oldagard :)) asta e pentru soare007(agentul ....) impucate :gun: frate nu vezi ca te-ai nascut degeaba pe pamantul asta cred ca nici el nu te mai poate suferii :-j

Posted

ma referam la ani:)))))))))))) ce copt=))))) toti copti va-ti adunat aici:)))))))))))))))))))))

30 in toata guilda poate:)))

BA coptule care esti.Prostovane ce esti se scrie v-ati nu cum scrii tu.Halal cultura la gura ta e DIAREE VERBALA.DIAREE CE ESTI. SI NU MAI POSTA PE AICI CA IMI IMPUTZI TOPICU A PROSTIE.

:crazy: :crazy:

Neata baietii

Posted

' date='15 November 2010 - 08:54' timestamp='1289804097' post='5471133']

BA coptule care esti.Prostovane ce esti se scrie v-ati nu cum scrii tu.Halal cultura la gura ta e DIAREE VERBALA.DIAREE CE ESTI. SI NU MAI POSTA PE AICI CA IMI IMPUTZI TOPICU A PROSTIE.

Neata baietii

:-j :-j

Posted

' date='15 November 2010 - 09:26' timestamp='1289806005' post='5471166']

:rofl1: :rofl1: :rofl1:

da merge :P :bananadance2: :happy1: :tiphat: mananc lvl pe paine :yum: =))

:happy1:

merge lvl?

Posted

' date='15 November 2010 - 11:42' timestamp='1289814145' post='5471294']

ce are :whistle:

nu are nimik :)) :right:

vezi ca mi-am schimat numarul o sa ti-l trimit pe mess sau prin guilda :D

Posted

tipu asta e la voi ?

http://img833.imageshack.us/i/screen111515070004.jpg/

=))

Si care ti-e problema :nanana: ti-e ciuda ca nu ai fost tu inaintea mea :nanana: nu ai man cum sa intri in guilda asta la felul cum gandesti si vb nu numai cu mine ci cu toata lume :right:

te crezi in continuare universul pamantului eu nu cred asta eu cred ca toti suntem la fel pe acest server si in viata de zii cu zii #-o

Guest tekmanstar
Posted

reeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

p.s : iar va certati q manelistii aia din oltenita?:))

Guest tekmanstar
Posted

' date='15 November 2010 - 17:19' timestamp='1289834393' post='5471721']

cine il baga in seama pe hoit? =))

q cn vb asa?

Posted

' date='15 November 2010 - 17:19' timestamp='1289834393' post='5471721']

salut

# cine il baga in seama pe hoit? =))

chiar nu vede ca se face singur de ras :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...