Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

KlauErik

problema interesanta

Recommended Posts

Posted

cd-ul a fost cel primit la cumpararea calculatorului deci e original... am facut un update zilele trecute la placa video tot din cauza acestei probleme...

Guest kreeper
Posted

doamne , mai bine i-ati sugera sa isi cumpera alt computer.

KlauErik, computerul tau are doar o singura problema, una pe care nu o poti rezolva si o sa te streseze. Cnad te apuci sa joci mu iti faci praf laca video din cauza refresh rate si a click-erelor. Problema cu eroare o au cam 80% din cei ce au jucat mu mai multe de 6 luni, printre care si eu. Eroare inseamna ca placa ta video nu a mai raspuns un interval de timp la cererile software, pe scurt o blocare/oprire temporara a functionari, urmata de o restartare. Cand restartarea nu se produce , ti se blocheaza sau iti da restart automat. Diferenta intre MU 97d si MUs1 e ca cel s1 solicita mai mult placa video, deci o uzura mai rapida. Eu cand intru in mu am eroarea asta cam din 4- in 4 ore, uneori mai rar alteori mai des, dar din fericire nu mi se blocheaza sau restarteaza. Se intampla ca atuncea cand lucrez in windows si misc o fereastra sa se inghete imaginea si sa fiu nevoit sa dau restart de la buton.

Sugestia mea e ca ar trebui sa iti cumperi o placa video noua, nu foarte scumpa ca se va strica si aceia :)). Eu sunt la a 3-a deja si cred ca treb sa o schimb iara. (nu e ceva schump e cam la vreun milion ce am eu, nu se merita sa iei ceva avansat daca joci mu in disperare :).

Daca nu iti poti cumpara una noua, desfa compul schoate placa ia o periuta mica si fina si da cu grija pe ia , curato de praf , pe ia pe ventilator, sterge pini cu o carpa uscata si fina, apoi pune-o la loc si roagate sa nu se mai restarteze. Proglema asta nu o poti rezolva din drivere, setari si alte prostii, in timp ce joci mu pur si simplu cipsetu de pa ia se topeste pana moare complet, rezolutia mica ii mai mareste durata de viata.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...