Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

wtf dc ai iesit din guild?

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Guest ^Cristi^
Posted

Billi iaooo inapoiii pe iubyelf!!!!!!!!!!!!!!! :hail: nu mai suport!!! ma streseaza zilnic :banghead: traznilear!!!! :))

Posted

poi eu as luao .... nu am trimiso eu ea sa dus singura

Guest ^Cristi^
Posted

O venit la mn ;;) :wub: o zis k tu esti prea urat pentru ea.Asta nu tre sa te demoralizeze...deja stii si tu :beer:

Posted

da pacat ca sio scos ce avea la semnatura :)))))))

Guest ^Cristi^
Posted

ce billi iti placea ce avea nu? te excita:))) te dreq...cu naomi tau :> App azi vati simtit bine impreuna?

Neatza ionute :beer:

Posted

Billi iaooo inapoiii pe iubyelf!!!!!!!!!!!!!!! :hail: nu mai suport!!! ma streseaza zilnic :banghead: traznilear!!!! :))

bine o sa plec inapoi si daca ma intreaba tykos de ce am iesit ii arat ce ai scris. :P

O venit la mn ;;) :wub: o zis k tu esti prea urat pentru ea.Asta nu tre sa te demoralizeze...deja stii si tu :beer:

citeste mai sus :blink:

GAY'ULE!

Posted

bine o sa plec inapoi si daca ma intreaba tykos de ce am iesit ii arat ce ai scris. :P

citeste mai sus :blink:

GAY'ULE!

cum iti dadusi seama ?=)))

dea vii cu laptele ala azi?

Guest ^Cristi^
Posted

Hai k miai zis k ma iubesti nu fii timida:)) tot ziceai de billi k ii gay acu dc te scoti :> billi apre rau frate...is rele femeile din ziua de azi

Posted

nu se poate fara party in in arena......sau undeva mai bun

app biili a zis Axe_ sa-i dai numaru lu restekpa

axe_ adica prae sau pitbulu?

Posted

cum iti dadusi seama ?=)))

dea vii cu laptele ala azi?

da u vi sa facem copilu ala? :blink:

Hai k miai zis k ma iubesti nu fii timida:)) tot ziceai de billi k ii gay acu dc te scoti :> billi apre rau frate...is rele femeile din ziua de azi

dovedeste. -_-

IMI DATOREZI ZEN!

# edit , pe bili de cand l-am cunoscut ma inteleg super bine cu el , si ma ajutat foarte mult deci nu asi zice nici " date mai incolo " dar GAY :sef:

Posted

axe_ adica prae sau pitbulu?

nu stiu care dintre ei

a dat azi un post daca esti on sa ii dai pm..si nu erai on asa ca i-am zis sa-mi zica mie ce are de spus ca sa-ti zic tie si mi-a zis sa-ti cer nr lu reste

Posted

da u vi sa facem copilu ala? :blink:

dovedeste. -_-

IMI DATOREZI ZEN!

da vin acu unflu rotile la bitza sa ma astepti pe aeroport :yum:

Guest ^Cristi^
Posted

Pentru faza cu webu de aseara?:"> sau pt stii tu..... billi nu face copii deoarece da doar la fund(ma refer la pescuit)

Posted

Pentru faza cu webu de aseara?:"> sau pt stii tu..... billi nu face copii deoarece da doar la fund(ma refer la pescuit)

=)))))))))) te drq are dreptate dea :))

Guest ^Cristi^
Posted

pitbulu joaca pe Axe_ prae ii prea nap sa se mai apuce....Lam batut la cap destul da nu vrea

Posted

dute buah :blink:

Posted

pitbulu joaca pe Axe_ prae ii prea nap sa se mai apuce....Lam batut la cap destul da nu vrea

numa tu?

dute buah :blink:

=))

Posted

vreau guild admin! , vreau PERMANENT!!!!!!!!!!! ;;)

Posted

vreau guild admin! , vreau PERMANENT!!!!!!!!!!! ;;)

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa trebuia sa imi aduci aminte??? (app nu se mai da permanent) :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...