Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

in ultimul timp am tot primit cereri sa refac guilda

va rog sa va spuneti parerea despre acest lucru

astept old members A_A_A sa-ti spuna parerea

cei care sunt noi sa se abtina, ca oricum nu ii iau in seama

bili astept prima data un raspuns de la tine daca tu esti deacord in primul rand

Guest Silphy
Posted

s-a dus dracu' guild-ul

daca voi intelegeti ca iesind din guild ajutati guildu asta e ok nu v-am tinut in guild.

' date='Aug 16 2009, 11:46' post='4119282']

Neatza ......

ntz tep :)

in ultimul timp am tot primit cereri sa refac guilda

va rog sa va spuneti parerea despre acest lucru

astept old members A_A_A sa-ti spuna parerea

cei care sunt noi sa se abtina, ca oricum nu ii iau in seama

bili astept prima data un raspuns de la tine daca tu esti deacord in primul rand

tiry nus ce sa zic e un moment greu :)

@ntz :beer:

Posted
Sincer asa e mai bine billi .. dany sa fie gm ... cum a fost odata el va readuce toti membri old ai guildului A_A_A... sincer ... cred ca e mult mai bine asa ...
Guest Silphy
Posted

' date='Aug 17 2009, 23:08' post='4123698']

Sincer asa e mai bine billi .. dany sa fie gm ... cum a fost odata el va readuce toti membri old ai guildului A_A_A... sincer ... cred ca e mult mai bine asa ...

tep stai lin ca or sa revina ei si sincer multi din cei care au fost in guild nici nu stiu cine e tiry deci nu vd cum ar reveni daca el ar fi gm :)

Posted

stati linistiti ca nu am sa mai refac nici o guilda A_A_A

bft

Posted

sanatate shoarta :P

In primul rand guildul s-a dus draq pt ca toata lumea statea afk inclusiv eu. sunt inca in A_A_A chiar daca sunt singurul care e on . in al doilea rand s-a dus draq pt ca multi ,f multi, majoritatea au dat rr si au iesit, acestora le multumesc personal. nu acept comentarii de genul ca-s satul de nubi si bla bla bla . cui nu ii convine stie sa dea singur X(cum ati si facut majoritatea, inclusiv eu in unele momente). guilda ramane in continuare asa cum e . daca am fost printre primii 3 membrii ai guildei, am sa fiu si printe ultimii 3.

bilosule incearca sa intrii si tu mai des ca ma plictisesc :))

Guest Silphy
Posted

sanatate shoarta :P

In primul rand guildul s-a dus draq pt ca toata lumea statea afk inclusiv eu. sunt inca in A_A_A chiar daca sunt singurul care e on . in al doilea rand s-a dus draq pt ca multi ,f multi, majoritatea au dat rr si au iesit, acestora le multumesc personal. nu acept comentarii de genul ca-s satul de nubi si bla bla bla . cui nu ii convine stie sa dea singur X(cum ati si facut majoritatea, inclusiv eu in unele momente). guilda ramane in continuare asa cum e . daca am fost printre primii 3 membrii ai guildei, am sa fiu si printe ultimii 3.

bilosule incearca sa intrii si tu mai des ca ma plictisesc :))

:beer:

de sapt viitoare o sa fiu iar on 12/24 :) sapt asta mai merge cum merge, mi-am dus pc la reparat si sapt viitoare e gata :X

Posted

sa traiesti viteaze

oameni buni, eu m-as reapuca sa joc dar stiu ca oricat as incerca nu voi da rr nici pana la craciun.... nu are nici un rost sa ma chinui:)

Guest Silphy
Posted

daca te-ai apuca ar fi un inceput.. rr-u vine si el

p.s. tocmai m-am apucat de mg :)

de sapt viitoare:X

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...