Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

poi cam asa :)) sami un pm in game Silphy :))

Posted

ham }{ ... o sa intru si eu peste ceva vreme momentan am foarte mult de lucru ... sper ca de peste 2 zile sa ma mai eliberez ... bft allz }}{{

Guest Silphy
Posted

ham }{ ... o sa intru si eu peste ceva vreme momentan am foarte mult de lucru ... sper ca de peste 2 zile sa ma mai eliberez ... bft allz }}{{

viteazuleeeeeeeeeeeeee }{}{}{ :beer: :beer: :beer: te asteptam :>

Guest Silphy
Posted

inca 4 ore si 4 min :X

Guest Silphy
Posted

sunty beat sa moara vivi :))))

Guest Silphy
Posted

is muc deabea scriu :___ : beeer:

Guest tiryD
Posted

pacat de guilda asta :(

numai e si nici nu va mai fi ce-a fost candva A_A_A

nici macar semnificatia cuvantului guilda nu o stiu marea majoritate din A_A_A acum

pacat, un om a muncit mult sa faca ceva din guilda asta dar degeaba

Posted

nici macar semnificatia cuvantului guilda nu o stiu marea majoritate din A_A_A acum

nici tu nici eu nu mai suntem cum eram pe atunci, Tu te-ai schimbat noi neam schimbat si majoritatea sunt noi in G aia care au fost gasesc repede motive sa plece invocand blablauri nonsens.Se pot rezolva mutle sa aducem la nivelu ala guilda dar daca fiecare fuge de guilda atunci cum am putea sa facem ceva bun?.Puteai sa stai sa vezi care sunt problemele sa ajuti sa le rezolvam.

:tiphat: Cu respect Buhu ptr Dani sper sa nu iei in nume de rau ce zic probabil ca sti si tu ce simt si eu ptr guilda...dar se pot rezolva problemele

Guest Silphy
Posted

Tiry imi pare rau ca tu gandesti asa dar...... Eu nu cred ca 1 singur om a facut guilda asta dar nah si adevarat uni nu stiu ce inseamna A_A_A pentru ca sunt noi in guild poate noi si in joc. Sa intamplat ceva.... nu mai e tiry pe care il consc eu sau alti (cel putin eu) :beer:

Guest Silphy
Posted

mnea iar vb singur :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...