Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Guest **AdrIaN**
Posted

Sa traiasca Mos Niculae :bananadance2: azti facut lista de cadouri :cool2:

cadou tau e 99 pe biilionx hackere, nu vi sa-mi dai disconnect iara ?

Posted

ciobanule vezi ca-ti fug oile !!!!!

Guest **AdrIaN**
Posted

ciobanule vezi ca-ti fug oile !!!!!

vezi ca intri in tura de noapte la lucru pe santier sa ai bani sa-ti platesti netu sa comentezi mi-e pe un forum sa fi si tu smecher

Posted

b-ai sarac-ie, cu 1 leu it-i cum-par tot neam-u si m-ai im-i da-i si rest. am scris pe limba ta, sper sa intelegi.

zi-le adriane

Guest **AdrIaN**
Posted

b-ai sarac-ie, cu 1 leu it-i cum-par tot neam-u si m-ai im-i da-i si rest. am scris pe limba ta, sper sa intelegi.

zi-le adriane

ba flamandule tu n-ai bani sa treci strada date drk de zdreanta =)) vezi ca esti la lucru stai pe telefon pe net si te vede Maistru de Santier , MARS si pune nisip in galeata KAKATULE

asta-i viata ta de zi cu zi :

secunda 45 e ce faci tu zilnic =))

Posted

eu flamand? mananc la o masa cat mananci tu intr-o saptamana. singurul lucru comestibil din frigiderul tau e un borcan cu urme de dulceata in el. cand iti pune ma-ta o felie de paine pe masa zici ca e craciunu, asa fericit esti.

Guest **AdrIaN**
Posted

eu flamand? mananc la o masa cat mananci tu intr-o saptamana. singurul lucru comestibil din frigiderul tau e un borcan cu urme de dulceata in el. cand iti pune ma-ta o felie de paine pe masa zici ca e craciunu, asa fericit esti.

dute ba flamandule =)) iara imi zici mie ce-ti pune proasta aia de ma-ta sa manci, date dracu de flamand te-am urmatit la rubrica pariuri pe forum ai pus si tu 2 lei pe 10 meciuri poate castigi si tu 50 lei sa ai sa-ti platesti netu si sa-ti iei si tu o pereche de tenisi sa mergi la fotbal cu boschetarii tai din zona, KAKATULE eu nici nu lucru pentru ca n-am de ce , banii sunt ,tu in schimb esti pe santier zilnic pe 10 milioane si acuma vorbesti tot de pe santier de pe telefon cu mine =))

Posted

dute ba flamandule =)) iara imi zici mie ce-ti pune proasta aia de ma-ta sa manci, date dracu de flamand te-am urmatit la rubrica pariuri pe forum ai pus si tu 2 lei pe 10 meciuri poate castigi si tu 50 lei sa ai sa-ti platesti netu si sa-ti iei si tu o pereche de tenisi sa mergi la fotbal cu boschetarii tai din zona, KAKATULE eu nici nu lucru pentru ca n-am de ce , banii sunt ,tu in schimb esti pe santier zilnic pe 10 milioane si acuma vorbesti tot de pe santier de pe telefon cu mine =))

vino si tu cu ceva original. la 23 ani inca stai pe carca parintilor? shame on you. la ce cultura ai, imi dau si eu seama ca nu lucrezi sau esti ca aia din gara, la mana intinsa? te incadrezi perfect. intelectualule <_< ultimul reply pentru tine. daca ma cobor la nivelul tau dau de petrol. fa ce stii tu mai bine :crazy2: <- amuza-ne ^_^

Posted

buna asta :))) =)))

Posted

sa va fie rusine.... m-ati lasat singur la spam <_< asa ceva nu se face

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...