Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

ntz ntz ntz

@se pare ca nu ^_^

Posted

Salut! Am un mesaj pentru gm`ul vostru.

Sunt profund dezgustat de felul in care joaca unii membri care fac parte din guilda voastra. Nu exista bun simt. Ma asteptam la altceva din partea une`i guilde care se presupune a fi respectata si care are castelul.

Azi este vorba despre Socyz, un mare nesimtit. Dar, daca asa sta treaba, pe viitor vom fi mai atenti cu voi.

O zi buna!

Posted

Sunt profund dezgustat de felul in care joaca unii membri care fac parte din guilda voastra. Nu exista bun simt. Ma asteptam la altceva din partea une`i guilde care se presupune a fi respectata si care are castelul.

Azi este vorba despre Socyz, un mare nesimtit. Dar, daca asa sta treaba, pe viitor vom fi mai atenti cu voi.

O zi buna!

happy1.gifoccasion14.gif

Guest [SirDrago]
Posted

O zi buna!

happy1.gifoccasion14.gif

puff multumim pentru prezenta dar te rog sa te abtii sa mai postezi in acest topic.

@biili :tiphat:

Posted

Ti-am luat cumva mancarea de la gura cu post-ul meu? tiphat.gif

nup dar nu iti agreem prezenta. Nu ai nici o legatura cu guilda A_A_A asa ca mai bine posteaza in alta parte

:tiphat:

Posted

nup dar nu iti agreem prezenta. Nu ai nici o legatura cu guilda A_A_A asa ca mai bine posteaza in alta parte

eusa_clap.gif Bravo baieti! occasion14.gif

Posted

eusa_clap.gif Bravo baieti! occasion14.gif

interesant cum unii care chiar nu ai legatura cu istoria A_A_A se baga aiurea in legatura cu cine si ce are dreptul sa faca

Guest [SirDrago]
Posted

ce puff are? Dupa ce ca i-am crescut charu ne-a lasat cu opchi-n soare. Nici atentie nu merita macar. :hello:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...