Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Guest Silphy
Posted

elow :) poi doar daca gasesti pe careva care are un cont in + si e dispus sa til dea :)

Posted

elow :) poi doar daca gasesti pe careva care are un cont in + si e dispus sa til dea :)

mdea... am aflat si eu acum exact ce si cum ... trist si rusinos ceea ce se intampla, dar shit happens :)

Si totusi daca stii pe cineva care e dispus sa sharuiasca un cont si mie , as ramane recunoscator.

Asta e id-ul meu de mess : valyprofm in caz ca auzi ceva :)

Guest Silphy
Posted

ok , nu cred ca e cineva dar incerc :P

Posted

elow

Salutare,cum ii permiti la netotul ala sa faca din tine asa panarama? Doamne.. ma mananca degetele sa ii fac un reply sa ramana toti masca dar iar stau pe tusa... pff toti agramatii pe link...

Posted

Stai linistit sau linistita ca asta e doar inceputul :))

Guest Silphy
Posted

elow

Salutare,cum ii permiti la netotul ala sa faca din tine asa panarama? Doamne.. ma mananca degetele sa ii fac un reply sa ramana toti masca dar iar stau pe tusa... pff toti agramatii pe link...

n-am avut timp sa le raspund ca venise invazia ^_^ si sicner nu merita sa te cobori la nivelul lor , am facut-o odata si am luat 10 zile suspend .

Posted

elow

n-am avut timp sa le raspund ca venise invazia ^_^ si sicner nu merita sa te cobori la nivelul lor , am facut-o odata si am luat 10 zile suspend .

Abia astept sa imi pot face cont ..sa vezi tu atunci.. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419429&pid=5927506&st=0&#entry5927506 :)

Guest Silphy
Posted

Poi ei au alta treaba ^_^ nu au tip de forum alea alea :)

Guest Magnnum
Posted

nu mai incerca sa dai de bk meu de la tine din g bili stau bine cu el :*:*:*::**

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...