Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Guest kimmyx
Posted

Asa asa, misca din sfarce pana se gudula parul de pe picioare......pe balans....

duduix , numai faci parte din guild -_-

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Uratule ce elfa e in g/ally cu nick Snake...something? ceva cu Snake?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

El/ea e motivul pentru care a scos kimmy caracterele din ally.

Cu idioti de genul nu o sa faci prea multa treaba, daca au atitudinea aceasta de fetus maltratat de carabusi. Poti sa ii urezi din partea mea sa se reincarneze intr-un rect de traseista pe DN.

Multumim pentru ca ne-ati primit in G in the first time si Bafta :tiphat:

Posted

bili, vad ca ai multi oameni "speciali" prin ally. Nu e pb ca si noi avem, sper sa se cerne. Pacat ca punct a luat ss pentru un rahat de program de la un rahat de om.

Guest Silphy
Posted

bili, vad ca ai multi oameni "speciali" prin ally. Nu e pb ca si noi avem, sper sa se cerne. Pacat ca punct a luat ss pentru un rahat de program de la un rahat de om.

mda . macar el a luat peotru un motiv eu am luat ca asa cere sistemu

Posted

si partea naspa e ca singurul lucru pe care il poti face e sa taci si sa inghiti

click here, apoi mai da niscaiva clickuri pe linkurile de-acolo (2 plangeri aproape identice solutionate in mod total diferit) si-ai sa te convingi ca 'manarii' se faceau si pe-atunci.

morala? lupul isi schimba parul, dar naravul ba.

iar jafar a fost mereu 'lupul 'sensiblu'', if i may say so.

el a alimentat revolta zohaneilor true pe vremea s1, el a iesit din alianta HH, din guilda lui Arwen, ca sa-si faca zohanul lui propriu si personal si 3 minute mai tarziu a mers la honey, la prietenii lui.

nu vreau sa bat niciun apropo, o ziceam doar, in cazul in care nu ti-ai fi dat seama cam pe ce principiu se dau suspendurile / se fac raziile pe-aici.

mai are rost sa zic ca am avut acces la un char din alianta honey destul de mult timp (tot pe s1) si in LoT nu se facea nicio razie? pe cand atunci cand avea HH-ul castelul se faceau razii zilnice, unele chiar de 2-3 ori pe zi :)

mult succes in continuare :)

Guest Silphy
Posted

:tiphat:

E urat ce fac coricum :) si cand le dai mura in gura zic ca a poi tu nu ai in teles bine regula ,iar cand sunt ei la menghina iti cer dovezi poza (da al drq cand le-ai dat nu am inteles regula ^_^ ) Apoi ce rost are sa jucam asa?

Posted

:tiphat:

E urat ce fac coricum :) si cand le dai mura in gura zic ca a poi tu nu ai in teles bine regula ,iar cand sunt ei la menghina iti cer dovezi poza (da al drq cand le-ai dat nu am inteles regula ^_^ ) Apoi ce rost are sa jucam asa?

arunca un ochi si pe-aici. nu stiu daca jucai back then :)

Guest Silphy
Posted

pff =))

Poi ia vezi acu la banati sunt curios ce mi se va raspunde

Guest Silphy
Posted

Eh poi stai putin exista un regulament unde spune ca minim 24 de ore tre sa stea deschisa o reevaluare . A mea a stat deschisa max 1 ora nici atat nu cred ^_^

Guest kimmyx
Posted

alcoliciiiiiiiiiiiiii trezireaaaaaaaaaa :whistle:

Guest Silphy
Posted

lol da ati iesit din guild pentru faza deatunci cu aly? :crybaby:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...