Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

Dutet ma da-ti pace :))occasion14.gif O tu allmighty Capitan Iugoslavia ce esti :))

Guest Margareta69
Posted

a mea sau a lu paky? :crazy:

Guest Margareta69
Posted

bun baiat...pt asta ai o pupa pe obraz ;)

Posted

bun baiat...pt asta ai o pupa pe obraz ;)

Nu mai bine il pupi pe trandafir pe care il poti face chiar u sa rasara :D

Guest Margareta69
Posted

sau nu cum zice fie`mea....ia`l in mana si bagatzi`l undeva singur da vezi sa nu ramai gravid :))

Posted

sau nu cum zice fie`mea....ia`l in mana si bagatzi`l undeva singur da vezi sa nu ramai gravid :))

eu cel putin nu pot singur nu mai bine til bagat BFromHell tie acolo undeva :)))))))))))))

Guest Margareta69
Posted

Ai vrea sau ti`ai dori? :crazy:

Guest Margareta69
Posted

tu ce sa zici acu :)) hai nu te fa de ras...zicem ca tine si facem ca mine :))

Posted

ds imi dati bip cand incepe nebunia:) ca pana atunbci beau ca doar nu dea dreacu am facut AAA cu alti 2 alcoolisti.Noi sa fim sanatosi ca boala vine. :happy1:

PS haideti p[e facialbook add la C :bananadance2: sete Imre sa facem AAA si acolo

Posted

Oooooooooooooooooo za love of my life :)) hello2.gif Buhule pazea ca am postat cateva poze noi photo.gif pa blog sa zici si mie ce parere ai :D occasion14.gif

In legatura cu A_A_A pe facebook tre sa facem, dar dupa ce facem un meeting prin cj sau pe undeva sa punem si poze :D yum.gif

Posted

Oooooooooooooooooo za love of my life :)) hello2.gif Buhule pazea ca am postat cateva poze noi photo.gif pa blog sa zici si mie ce parere ai :D occasion14.gif

In legatura cu A_A_A pe facebook tre sa facem, dar dupa ce facem un meeting prin cj sau pe undeva sa punem si poze :D yum.gif

In legatura cu FaceBook poti face un grup inchis si nu are aces nimeni daca nu ii dai u add :D

Posted

Ar fi o chestie fainuta :D occasion14.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...