Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

Deci hai sa reamintim putin lumii cum sta treaba cu A_A_A si ce inseamna defapt!

Asta asa pentru membri mai noi crazyqj4.gif

A fost odata ca niciodata, 3 char'z mai mititei, "Carnivor"-i dupa exp., cei 3 A(lcoolici), cu ideea de a da o petrecere, un mic party, un mic exp. Pe timp ce trecea exp-ul ei au realizat cat de mult strica la sanatate Alcoolul si s-au decis sa deschida un centru pt cei cu "probleme".

Buna tiphat.gif sunt reste si sunt ALCOOLIC occasion14.gif . Pe scurt, gm la A_A_A.

Asa si sa reamintim si regulamentul ...Nu de alta dar m-am cam saturat de anumite faze care se intampla violent1.gif

Faceti bine si cititi astea si incercati sa le respectati pe cat posibil!

Nu uitati, nu exista "EU" in guilda asta doar "NOI"

REGULAMENT GUILDA A_A_A

In primul rand in guild nu se vinde nimic, se imparte. Daca cineva are nevoie de un item posteaza pe forum si incercam sa rezolvam.

In arena nu se cere "party plss" sau se cerseste, in cel mai rau caz "NEED BK/ELF/SM/MG LVL".

La intrarea in joc se saluta lumea din guild nu se intreaba "AVEM SPOT SAU TARC",

daca avem se anunta si sunteti chemati. Daca cineva sin guild are spot sau tarc are obligatia sa anunte membrii guildei si sa-i cheme la party. Nu se admite "DADEAM SI EU SINGUR SA MA RR".

Cand sunteti in party arena anuntati daca lasati AFK, si asta in limita bunului simt, cine doreste lvl si rr mai trebuie sa stea si on.

Fara injuratiri si certuri in guild. Daca aveti divergente cu altcineva din guild anuntati

GM sau Avocatul Guildei(me) si solutionam problema.

Totul se supune la vot in guild, orice decizie, se posteaza pe forum si se voteaza.

In guilda veti primi ajutor in limita posibilitatilor asa ca nu cereti imposibilul.

Membrii care au parasit guilda sau au fost dati afara din diferite motive nu mai sunt primiti inapoi in guilda

ALTE MODIFICARI ADUSE REGULAMENTULUI VOR FI ANUNTATE DIN TIMP SI VOR FI SCRISE CU O ALTA CULOAREA SA SE DEOSEBEASCA.

Guest Pissyck
Posted

Deci hai sa reamintim putin lumii cum sta treaba cu A_A_A si ce inseamna defapt!

Asta asa pentru membri mai noi crazyqj4.gif

Asa si sa reamintim si regulamentul ...Nu de alta dar m-am cam saturat de anumite faze care se intampla violent1.gif

Faceti bine si cititi astea si incercati sa le respectati pe cat posibil!

Nu uitati, nu exista "EU" in guilda asta doar "NOI"

da da , frumos , mai ales k primul meu rr pe linkmania pe 97d...knd m'am apucat prima data , ajutat de tiryMG & Creativ aka A_A_A :wub:

p.s : here tek , ss pe cele 2 usere :-j

Posted

da da , frumos , mai ales k primul meu rr pe linkmania pe 97d...knd m'am apucat prima data , ajutat de tiryMG & Creativ aka A_A_A :wub:

p.s : here tek , ss pe cele 2 usere :-j

Nasol my friend blink.gif

Da lasa ca trece :P

Cine stie man poate poate o sa isi revina A_A_A-u sa fie ca pe vremuri :

-oameni de treaba saritori care sa te ajute in limita bunului simt

-oameni cu care sa poti tine de spoate

-oameni cu care sa te distrezi si etc lista poate continua :P

Guest Pissyck
Posted

Nasol my friend blink.gif

Da lasa ca trece :P

Cine stie man poate poate o sa isi revina A_A_A-u sa fie ca pe vremuri :

-oameni de treaba saritori care sa te ajute in limita bunului simt

-oameni cu care sa poti tine de spoate

-oameni cu care sa te distrezi si etc lista poate continua :P

se poate , dc nu?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...