Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Silphy

Guild A_A_A

Recommended Posts

Posted

Me I'm no monsta, me I'm no gangsta

Me I'm no hitman, me I'm jus me, me

Me I'm no wanksta, me I'm no acta

But it's me you see on your TV

ce mai ardeti ma uratilor ... sper ca va merge zbine cu guildul pacat ca s-a inchis 0.97....da nah daca n-ai cu cine... =))) de mutat m-am mutat si eu de pe azure pe dex ..... wsi zicea un fratior ca romanii sunt cele mai mari jigodii..numa de asa cv dau pe acolo...deabea astept sa ma fac mare sa le distrug rasa :)) cand o sa am chef o sa fac si eu un cont pe s1 ala ca sa va maai salut din gand in gand ... dau cu respect acelasi old Creativ bafta lafemei spor la bani si have phun pe aicea , ne vdm cand ne intalnim

Guest puff
Posted

hablas romana :)):)):)):)):))

bonjour uratilor

Imagine IPB

Gia Gia Gia Gia

I'm a Gangsta :))

Posted

Am iesit azi din guild , sincer chiar imi pare rau , sper ca stiti ca nu am stat in guild sa profit de cineva anume sau sa primesc iteme , daca mia dat cineva ceva si il doreste inapoi spuneti si vil dau oricand.

Nu prea mai merge treaba , scz ca vam lasat la greu , numai bn sper sa ramanem amici prin joc . Spor la lvl-le

Guest puff
Posted

nasol domnule nasol

daca suntem tot cate 6 on din care 5 afk :|

Guest puff
Posted

trezirea ma adormitzilor :sef: :beer:

Guest puff
Posted

mah ce fac cand nu mi se vede scrisu calumea la MU si nu inteleg nimica din ce scriu altii...???

Guest puff
Posted

pai la monitor e 1280x1024 si la mu e 1024x700 cam asa ceva

Posted

nush..am cautat alte srv cu exp mare ca m-am plictisit de asta, astept sa dea multi rr dupa care o sa intru ca o sa cresc mai usor

eh hai ca mai e oleca pana in 10 ne apucam calumea iar :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...