maniakcul Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Salutare Just, Pe unde umblii? :nanana: Am auzit ca te-ai chefuit bine azi noapte :beer:
undercover Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 sa ma cac pe dinamo si tot neamu lor de ratai rapandule si arbitru prost si tot neamu lui in mm de domentator caaine ce e panarama dracului ce nervi mi-am facut futui moti lui de comentatr prost au avut aia 2 ocazii in plm 2 ocazii si alea 2 cornere si au dat gol si cica dinamo a dominat ma prostu draculuio de comentator idiot prost ii rup mecla lu ratatu ala daca aflu ce nume are boschetaru dracului doamne ce nervi am
luk Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 sa ma cac pe dinamo si tot neamu lor de ratai rapandule si arbitru prost si tot neamu lui in mm de domentator caaine ce e panarama dracului ce nervi mi-am facut futui moti lui de comentatr prost au avut aia 2 ocazii in plm 2 ocazii si alea 2 cornere si au dat gol si cica dinamo a dominat ma prostu draculuio de comentator idiot prost ii rup mecla lu ratatu ala daca aflu ce nume are boschetaru dracului doamne ce nervi am pe cine bati tu la 50 kg ale tale ma? :lol:
undercover Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 bab oschtarule iti dau -1 acuma la fiecare post ma
undercover Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 eu numai joc mu :D doar prostu de lukl joaca ca e no lifer
luk Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 eu numai joc mu :D doar prostu de lukl joaca ca e no lifer tu nu joci ca ai bacu , eu joc pentru ca l-am luat din vara , asta e explicatia suprema :D
luk Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 eu numai joc mu :D doar prostu de lukl joaca ca e no lifer tu nu joci ca ai bacu , eu joc pentru ca l-am luat din vara , asta e explicatia suprema :D
Narcisa Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ellloo narciiiii :-* eu numai joc mu :D doar prostu de lukl joaca ca e no lifer tu nu joci ca ai bacu , eu joc pentru ca l-am luat din vara , asta e explicatia suprema :D :)) ello lukl :wub: