Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Posted

Salutare baietilor rai !!..... a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum si nici nu ma asteptam sa fim in topuri dar se pare ca familia BAD^BOYS a ramas dedicata chiar daca unii dintre noi nu mai joaca, asa ca RESPECT TUTUROR BAIETILOR RAI :tiphat:

Posted

:) credeam ca si joci , am vazut ca iti plac culorile forumului deasta :P,cand se da rr data base vei reincepe si tu? ,sau doar pe forum vei fi activ ?

sunt membru vechi BAD^BOYS si am jucat putin la inceput , cateva certuri , plictiseala, spart cont si mi s-a taiat , dupa rr db , nu stiu , poate da , poate nu , sa traim noi pana atunci :D

Salutare baietilor rai !!..... a trecut ceva timp de cand nu am mai intrat pe forum si nici nu ma asteptam sa fim in topuri dar se pare ca familia BAD^BOYS a ramas dedicata chiar daca unii dintre noi nu mai joaca, asa ca RESPECT TUTUROR BAIETILOR RAI :tiphat:

Salutare senor teo , pai altfem cum? nu am fost noi intotdeauna in top? si in joc si pe forum , numai bine , sanatate si te mai asteptam pe forum si sper sa refacem vreodata vechea echipa de pe 97d :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...