leonardo21 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Salutare B^B! Pai regulile aliantei...nu se fac trade`uri, nu se injura pe alianta, nu se fac pk`uri, pentru party se intreaba inainte pe alianta dupa care se foloseste globalul...in mare cam astea sunt regulile
1deamon Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Salutare B^B! Pai regulile aliantei...nu se fac trade`uri, nu se injura pe alianta, nu se fac pk`uri, pentru party se intreaba inainte pe alianta dupa care se foloseste globalul...in mare cam astea sunt regulile ok sa inteleg ca nu aveti reguli la recrutare.. de ex daca guilda e certata cu un jucator si o alta guilda din ally il recruteaza nu e nici o prbl ? reguli de pt ..gen.. nu conteaza caracter pe ally la pt ? daca un jucator din ally care este chemat la pt urmeaza sa stea on ptr o perioada de timp iar acesta nu o face si se pierde spotul. acest jucator este obligat sa caute / umpere spot celor carora a fost pierdut ..? tradeuri.. probabil nu se vand itemele gen un item silk lk dd sau ceva de genul ma refer iteme ieftine ptr ca nu o sa ma apuc sa dau kb lk edr sau rs lk dd prin ally.. ( eu poate sunt genul sa le dau dar nu pot obliga un membru din g sa il dea gratis) deci trade nu se face pana la un anumit nivel de pret al itemelor.. pk/ limbaj .. da sunt de acord cu ele
leonardo21 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ok sa inteleg ca nu aveti reguli la recrutare.. de ex daca guilda e certata cu un jucator si o alta guilda din ally il recruteaza nu e nici o prbl ? reguli de pt ..gen.. nu conteaza caracter pe ally la pt ? daca un jucator din ally care este chemat la pt urmeaza sa stea on ptr o perioada de timp iar acesta nu o face si se pierde spotul. acest jucator este obligat sa caute / umpere spot celor carora a fost pierdut ..? tradeuri.. probabil nu se vand itemele gen un item silk lk dd sau ceva de genul ma refer iteme ieftine ptr ca nu o sa ma apuc sa dau kb lk edr sau rs lk dd prin ally.. ( eu poate sunt genul sa le dau dar nu pot obliga un membru din g sa il dea gratis) deci trade nu se face pana la un anumit nivel de pret al itemelor.. pk/ limbaj .. da sunt de acord cu ele Eu am enumerat mai sus regulile aliantei pe care deja o avem cu Mirage si Nosgoth...pentru recrutare inca nu stiu ce sa`ti spun ca nu m`am consultat cu ceilalti oameni...probabil daca un singur char e certat cu un guild, gasim noi o cale de impacare...cat de spre trade`uri, daca nu vrei sa le dai gratis, nu te mai apuci sa zici prin alianta ca ai...ti le vinzi frumos pe global si nu`ti zice nimeni nimic.
Guest tekmanstar Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ok sa inteleg ca nu aveti reguli la recrutare.. de ex daca guilda e certata cu un jucator si o alta guilda din ally il recruteaza nu e nici o prbl ? reguli de pt ..gen.. nu conteaza caracter pe ally la pt ? daca un jucator din ally care este chemat la pt urmeaza sa stea on ptr o perioada de timp iar acesta nu o face si se pierde spotul. acest jucator este obligat sa caute / umpere spot celor carora a fost pierdut ..? tradeuri.. probabil nu se vand itemele gen un item silk lk dd sau ceva de genul ma refer iteme ieftine ptr ca nu o sa ma apuc sa dau kb lk edr sau rs lk dd prin ally.. ( eu poate sunt genul sa le dau dar nu pot obliga un membru din g sa il dea gratis) deci trade nu se face pana la un anumit nivel de pret al itemelor.. pk/ limbaj .. da sunt de acord cu ele normal in ally se dau moka ... dar tu dak ai kb lk edr si vrei sa'l vinzi , obligatoriu folosesti post stiind k in ally ori dai moka ori dai mai ieftin
1deamon Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 buna seara tuturor! am citit putin pe aici vad ca sunt persoane care ar fi interesate sau vor sa intre in allianta frumos! pai eu ce pot sa iti zic demon ,,, sunt multe de spus le stim toti si nu are rost sa complicam situatia am vazut ca ai pus cateva intrebari bune eu as zice pt inceput sa incepep sa analizam putin mica problema pe care ai avuto e bine si pt noi ! mai exact care a fost motivul tau de ai plecat din alianta ta veche pt a invata si noi ceva si pt a nu face si noi aceias greseala pe viitor cu tine sau cu alti playeri ,eu cred ca asta este mai inportat pt inceput. eu de maine voi fi of pt 2 sapt maxim motive personale , la noi la mirage va fi g Pandy care are acces la gm ,si KING^MG sau *free4love dar in general gagica pandi va lua deciziile in numele guildului mirage noi sa fim sanatosi! ciaoo all simplu a rupt adam ally din cauza la harmony a rupt-o de tot ptr ca nu are timp sa se ocupe de ea..asta a fost motivul eu vreau sa clarific tot ptr ca nu-mi place sa ma plimb din ally in ally
Guest smiley_real92 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 I'm out! later...poate imi dau si eu cu parerea despre cum facem sa luam castelul daca tot vrem ally.
luk Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 prea multe abureli pe aci , jocul celor din BAD^BOYS vine de la sine :lol:
Guest tekmanstar Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 hello alliance ! primiti q spamul??? p.s : va astept si la mn la topic guilds