Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Posted

Ok, hai ca am ras putin. :)) Acum spuneti-mi daca va alintati sau chiar va insultati pe bune.

Incetati totusi, va dau al doilea avertisment.

Posted

daca era sa ne insultam te chemam pe tine... asa mai radem si noi putin.. nici asta nu avem voie? trebuie sa fac doar smilies din alea ca nebunu? sau ce e voie aici?

@Diesel sunt cele mai bune curele gascoo =)))) motorina :))) nu vii tu cu Fung Jing a ta =)))))))=)))))))))))))) ce scrie pe ea? Made In Japan ?

Posted

daca era sa ne insultam te chemam pe tine... asa mai radem si noi putin.. nici asta nu avem voie? trebuie sa fac doar smilies din alea ca nebunu? sau ce e voie aici?

@Diesel sunt cele mai bune curele gascoo =)))) motorina :))) nu vii tu cu Fung Jing a ta =)))))))=)))))))))))))) ce scrie pe ea? Made In Japan ?

Ok, ok, dar mai in liniste, ca v-aud dusmanii. :D

Posted

ati fost la biserica ma?

@pai suntem concentrati pe cureaua lui bonito.. uitate si tu nu e de la taraba? nu vrea sa recunoasca... si tot ne scoate ochii cu poseta lui roz

Posted

eu am cu cine.. dar tu fraiere ca aveai la status "cine face valentine day cu mine?" =)))=)))=))))=)))))=)))) nu ai gasit tu un tramvai ma care sa faci... il stii pe lucica? te bag pe combinatie cu el.. intreaba pe smiley daca nu e jmecher baietasul... arata prea bine pentru tine

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...