Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Posted

bunny daca imi fac cont de genu Sora_lui_bunny iti convine ? cand mi-am facut contul [Rage]Sorta dc am luat suspend 99 si sam primeste 5 zile ca mine ?normal ca mau luat nervi nu mi se pare ca ai judecat corect ;) atata timp cat i-am interzis sa mai posteze la guilda asta ar trebui sa te gandesti si sa nu te gandesti ca se supara sam ca pusca mea parca ati fi impreuna si se supara mititelu de sam dai 99 si mie scoatemi suspendulca eu nu am facut nimica doar am fost provocat si am luat si spsuspnd pe contul principal el ce a patit ? nimic

Posted

Daca nu-l insultai crezi ca-ti mai dadeam suspend? Ma ocupam eu de el, dar daca vrei sa-ti faci dreptate singur de ce mai apelezi la mine? Sincer acum, daca tot m-ai chemat, lasa-ma sa-mi fac damblaua.

Poti si faci ce user vrei tu la adresa mea, nu ma mai afecteaza de ceva timp, asta nu inseamna ca voi sta cu mainile in san, zic doar ca ar fi cazul sa-l ignori, nu sa-i accepti provocarea. Ia-o ca un sfat.

Posted

Round 1 ends :)) bunny vs bonito , rila wins as ussual :D

Nu, am facut pace demult cu ambii, e ok. :) Dar nu am ce sa le fac daca ei nu se mai inteleg.

Hai fiti si voi cuminti, sam inceteaza sa te mai adresezi la sora lui, poate ca-l deranjeaza. :]

Posted

Nu, am facut pace demult cu ambii, e ok. :) Dar nu am ce sa le fac daca ei nu se mai inteleg.

Hai fiti si voi cuminti, sam inceteaza sa te mai adresezi la sora lui, poate ca-l deranjeaza. :]

Stiu , doar ziceam si eu asa :whistle: round 2 in 10 minutes :D .

Guest smiley_real92
Posted

gata ten :)

sam o zis bonito pe mess ca nu ai fata sa vorbesti cu el =))

Posted

marsh ma saracule nu sunt eu ala cu contul de mai sus.. de parca numai eu o cunosc pe sorata..

zii lu sorta sa imi cumpere un kilogram de cartofi si 2 paini cand vine la mine ca e un frig afaraaaaaaa

Posted

Sakalul 5 zile

123456, warn, si ajungi la 100%, deci 14 zile.

Da incetati si voi odata...

Sunt batuti in cap :-j n-ai ce sa le ceri :) .

Guest smiley_real92
Posted

Va satura bny :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...