Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Posted

Am o rugaminte...atat timp cat v-am vorbit frumos in joc.. si nu v-am jignit.nici in joc si nici pe forum..va rog sa incetati cu jignirile...sau expresiile de genul ""dispari""...cand ma vedeti .

Spor la lvl si iteme :tiphat:

Posted

Am o rugaminte...atat timp cat v-am vorbit frumos in joc.. si nu v-am jignit.nici in joc si nici pe forum..va rog sa incetati cu jignirile...sau expresiile de genul ""dispari""...cand ma vedeti .

Spor la lvl si iteme :tiphat:

ai liber din partea mea !

@aseara deja erai pregatit de preluare :-j asa ca numai face pe nevinovatu

Posted

ai liber din partea mea !

@aseara deja erai pregatit de preluare :-j asa ca numai face pe nevinovatu

Nu are rost sa iti argumentez..treaba cu ""liber din partea ta""...iar incepi cu expresii desi eu mai sus am vbit cat se poate de frumos !\

Preluare aseara :naughty: ..spre stiinta ta de cand joc pe Link (adica de la DB 1) nu am facut niciodata o preluare...motivul=nu am rabdare sa stau sa fac poze si sa pun intrebari ....!

Si aseara doar ma oprisem 1 min sa rasp cuiva..nu pusesem nici o intrebare +DevilZ deja imi aratase ca este on ....se miscase

Daca tu gasesti oriunde o plangere sau altceva despre un spot cu preluare si eu am poze cu preluare facuta de mine dau 2 lazi de bere ! :beer:

My last post here !

Spor si have fun

Posted

Nu are rost sa iti argumentez..treaba cu ""liber din partea ta""...iar incepi cu expresii desi eu mai sus am vbit cat se poate de frumos !\

Preluare aseara :naughty: ..spre stiinta ta de cand joc pe Link (adica de la DB 1) nu am facut niciodata o preluare...motivul=nu am rabdare sa stau sa fac poze si sa pun intrebari ....!

Daca tu gasesti oriunde o plangere sau altceva despre un spot cu preluare si eu am poze cu preluare facuta de mine dau 2 lazi de bere ! :beer:

My last post here !

Spor si have fun

mai bine taceai pe cuvant , fara suparare dar tu esti prost nu? pe 97d nu ne-ai facut preluare in arena la spotul guildului? esti chiar dobitoc , dc te dai jucator fair play cand nu esti deloc?

Posted

mai bine taceai pe cuvant , fara suparare dar tu esti prost nu? pe 97d nu ne-ai facut preluare in arena la spotul guildului? esti chiar dobitoc , dc te dai jucator fair play cand nu esti deloc?

Trebuie sa imi calc cuvantul ..sa mai postez aici odata...ai demonstrat inca odata cat de prost crescut poti sa fii folosind cuvintele de mai sus nefiind in stare sa porti o discutie civilizata fara jigniri..!

Ramai in lumea ta..eu nu ma mai cobor pana acolo !

Posted

Trebuie sa imi calc cuvantul ..sa mai postez aici odata...ai demonstrat inca odata cat de prost crescut poti sa fii folosind cuvintele de mai sus nefiind in stare sa porti o discutie civilizata fara jigniri..!

Ramai in lumea ta..eu nu ma mai cobor pana acolo !

scurt si la obiect : ai un tupeu in tine :-j

@a si nu uita cu cine ai crescut bai asta ;)

Posted

:)) =))) e doar un jok..c e qu voi:))

este un joc , dar cand ii vezi pe astia cu atata tupeu in ei :-j iti vine sa ii strangi de gat ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...