-smiley- Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 jale opera asta :)) nu-i bun d nimic,cel mai rapid brownser p drq :)) doar cand dai back merge bn :rofl1:
Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu inTirol intr-un hotelde 5 stele, all-inclusive. Vine ultima zi si distractia trebuie platita.La receptie:- Receptioner: Buuun! Camera cu pat dublu, 6 zile, 450 euro!- Evreu': OK!- Receptioner: Sauna, 49 euro!- Evreu': Nu folosit.- Receptioner: Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi!Solarium, 57 euro!- Evreu': Ce aia Solarium? Nu folosit.- Receptioner: Da, dar ati fi putut sa-l folositi! Mai departe:terenuri de tenis si piscine 180 euro!- Evreu': Nu jucat tenis, nu facut baie.- Receptioner: Da, dar ati fi putut sa faceti!Face evreul calcule, dar se opreste brusc:- Evreu': Buuun, acum scad eula tine 400 euro, ca mi-ai f**t-o peRashela!- Receptioner: Ce, esti nebun? Nici macar n-am atins-o!- Evreu': Da, dar e problem al tau, ai fi putut sa o faci!...:D
luk Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 O familie de tineri casatoriti evrei, in concediu inTirol intr-un hotelde 5 stele, all-inclusive. Vine ultima zi si distractia trebuie platita.La receptie:- Receptioner: Buuun! Camera cu pat dublu, 6 zile, 450 euro!- Evreu': OK!- Receptioner: Sauna, 49 euro!- Evreu': Nu folosit.- Receptioner: Da, dar e problema voastra, ati fi putut sa o folositi!Solarium, 57 euro!- Evreu': Ce aia Solarium? Nu folosit.- Receptioner: Da, dar ati fi putut sa-l folositi! Mai departe:terenuri de tenis si piscine 180 euro!- Evreu': Nu jucat tenis, nu facut baie.- Receptioner: Da, dar ati fi putut sa faceti!Face evreul calcule, dar se opreste brusc:- Evreu': Buuun, acum scad eula tine 400 euro, ca mi-ai f**t-o peRashela!- Receptioner: Ce, esti nebun? Nici macar n-am atins-o!- Evreu': Da, dar e problem al tau, ai fi putut sa o faci!...:D:rofl1:
Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 O femeie avea un amant in timp ce sotul ei era plecat la serviciu. Intr-o zi, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera. Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier.Baietelul spune "E intuneric aici."Barbatul sopteste "Da, este."Baiatul -"Am o minge de baseball."Barbatul -"Foarte bine."Baiatul -"Vrei s-o cumperi?"Barbatul -"Nu, multumesc."Baiatul -"Tata e afara."Barbatul -"OK, cat costa?"Baiatul - "$250."Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.Baiatul -"E intuneric aici."Barbatul -"Da, este."Baiatul -"Am o manusa de baseball."Barbatul -"Cat vrei pe ea?"Baiatul -"$750."Barbatul -"Fie."Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball."Baiatul spune "Nu pot. Le-am vandut."Tatal intreaba "Si cu cat le-ai vandut?"Fiul raspunde "$1000."Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult mai mult decat faceau. Te duc la biserica, trebuie sa tespovedesti".Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesionar si inchide usa.Baiatul spune "E intuneric aici."Preotul spune "Iar incepi?":lol:
xLuK Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 O femeie avea un amant in timp ce sotul ei era plecat la serviciu. Intr-o zi, fiul ei de 9 ani se ascunde in sifonierul de la ea din camera. Sotul ei vine acasa pe neasteptate, asa ca ea il ascunde pe amant tot in sifonier.Baietelul spune "E intuneric aici."Barbatul sopteste "Da, este."Baiatul -"Am o minge de baseball."Barbatul -"Foarte bine."Baiatul -"Vrei s-o cumperi?"Barbatul -"Nu, multumesc."Baiatul -"Tata e afara."Barbatul -"OK, cat costa?"Baiatul - "$250."Peste o saptamana, cei doi nimeresc din nou impreuna in sifonier.Baiatul -"E intuneric aici."Barbatul -"Da, este."Baiatul -"Am o manusa de baseball."Barbatul -"Cat vrei pe ea?"Baiatul -"$750."Barbatul -"Fie."Dupa cateva zile, tatal ii spune baiatului "Ia-ti mingea si manusa si hai afara sa jucam baseball."Baiatul spune "Nu pot. Le-am vandut."Tatal intreaba "Si cu cat le-ai vandut?"Fiul raspunde "$1000."Tatal spune "Nu e frumos sa-ti jefuiesti prietenii asa. Le-ai vandut pentru mult mai mult decat faceau. Te duc la biserica, trebuie sa tespovedesti".Se duc la biserica si tatal il pune pe baietel sa intre in confesionar si inchide usa.Baiatul spune "E intuneric aici."Preotul spune "Iar incepi?":lol::rofl1:
Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Un jurnalist intreaba directorul unei case de nebuni, care este testul ce se efectueaza pentru a externa un bolnav.- Umplem cada cu apa, punem alaturi o lingura si o cana. Si ii propunem bolnavului sa goleasca cada de apa. Jurnalistul, zambind, spune:- Orice om normal ar lua cana...- Nu, - spune directorul, - un om normal ar scoate dopul de la cada. Doriti pat langa geam sau langa usa ?:rofl2: asta e tare
Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cum faci un barbat sa zambeasca http://www.criserb.com/blog/cum-faci-un-ba...ca-la-poza.html :cool2:
Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Maria era fata batrana a satului si era foarte mandra de conditia ei. Stiindu-se cu o varsta inaintata, se duce la pietrar si ii spune: - Cand oi muri, sa-mi faci o cruce de piatra pe care sa scrie: "Sub aceasta pietrisoara/ Doarme-a noastra Marioara./ S-a nascut fecioara,/ A trait fecioara,/ Si-a murit fecioara." Dupa cateva luni, moare Maria. Pietrarul nu mai tinea minte ce ii spusese femeia sa scrie dar cam tinea minte ce voia sa spuna, asa ca a sapat pe cruce: "E Maria dedesupt; Nu are sigiliul rupt." :D