Strike^^ Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Salutare :lol: .Nu intrebati de ce am postat.Ati avut kos pe 97d aproape tot db,pe bonito cum prindeam,cum bataie la greu :)) .Never mind,vroiam sa va urez bafta (aceeasi chestie,nu intrebati de ce fac asta :| ).Bonito nu trebuia sa faci ce ai facut cu bk-ul tau :) .Nu trebuie sa faci pe plac..stii tu cui .Bafta inca o data si numai bine :tiphat:
luk Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Salutare :lol: .Nu intrebati de ce am postat.Ati avut kos pe 97d aproape tot db,pe bonito cum prindeam,cum bataie la greu :)) .Never mind,vroiam sa va urez bafta (aceeasi chestie,nu intrebati de ce fac asta :| ).Bonito nu trebuia sa faci ce ai facut cu bk-ul tau :) .Nu trebuie sa faci pe plac..stii tu cui .Bafta inca o data si numai bine :tiphat:crezi ca stie cine i-a spart contu?
dan!el Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 eu incerc sa va ajut, dar daca dormiti pe voi:))acum trebuie sa fug la munca, va ajut cand ma intorc:D
Sam Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 eu brb in 20 de min si incepem periculos macar 1k sa avem in fata <_<