-smiley- Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 bonito am ceva ce crek o sa-ti placa...si o sa va placa la toti :)) din generatia "de platina"part1part2 :wub: :wub: :wub:
-smiley- Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dc ba :) cauta sa te uiti pe watch-movies.ro search dragonball :>
Dumnezeu Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ---deticatie pentru Sam (sefu lu bonito) Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele -Noapte bună!Doar izvoarele suspină,Pe când codrul negru tace;Dorm şi florile-n grădină -Dormi în pace!Trece lebăda pe apeÎntre trestii să se culce -Fie-ţi îngerii aproape,Somnul dulce!Peste-a nopţii feerieSe ridică mândra lună,Totu-i vis şi armonie -Pofta bună!
Sam Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ---deticatie pentru Sam (sefu lu bonito) Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele -Noapte bună!Doar izvoarele suspină,Pe când codrul negru tace;Dorm şi florile-n grădină -Dormi în pace!Trece lebăda pe apeÎntre trestii să se culce -Fie-ţi îngerii aproape,Somnul dulce!Peste-a nopţii feerieSe ridică mândra lună,Totu-i vis şi armonie -Pofta bună! B) B) thx thx ;;) :clap:
16iunie Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ---deticatie pentru Sam (sefu lu bonito) Somnoroase păsărelePe la cuiburi se adună,Se ascund în rămurele -Noapte bună!Doar izvoarele suspină,Pe când codrul negru tace;Dorm şi florile-n grădină -Dormi în pace!Trece lebăda pe apeÎntre trestii să se culce -Fie-ţi îngerii aproape,Somnul dulce!Peste-a nopţii feerieSe ridică mândra lună,Totu-i vis şi armonie -Pofta bună!bai boschet jet in rasa mati
Sam Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 maa ne ia astia la posturi :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:
undercover Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 maa ne ia astia la posturi :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:misto semnatura B)
16iunie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 baamias picioru in voi daca nu imi apar itemele si aripile va tai ma bulangiilor care mi-a furat itemele
16iunie Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=286028