Sella Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Buna ziua! La multi ani tuturor cu ocazia zilei de miercuri!!! :hello:
leonardo21 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Deci my last reply aici...Cu ocazia vizitei tale teo prin joc si prin vorbele pe care mi le-ai spus(chiar daca nu am fost la pc, tot am auzit in ce au constat) am decis ca din momentul acesta sa rup guilda, lasandu`le loc celor mai in masura sa`l refaca.Le urez bafta celor care vor reface guilda si glume la fel de reusite pe cat au fost cele facute mie :tiphat:
Sam Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Deci my last reply aici...Cu ocazia vizitei tale teo prin joc si prin vorbele pe care mi le-ai spus(chiar daca nu am fost la pc, tot am auzit in ce au constat) am decis ca din momentul acesta sa rup guilda, lasandu`le loc celor mai in masura sa`l refaca.Le urez bafta celor care vor reface guilda si glume la fel de reusite pe cat au fost cele facute mie :tiphat:Corect Corect... nu era teo :) @drum bun si cale batuta !
Sam Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :bananadance2: :bananadance2: /Dance /Dance /Hustle /Hustle B)