Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Guest The-Matrix
Posted

care mai posteaza la BAD*BOYS iese din guild

clar scurt si la obiect

voodoo B^B nu e asa cum la-ti facut voi :| nu se face cu forta nimic...gresiti...f mult :(

Posted

care mai posteaza la BAD*BOYS iese din guild

clar scurt si la obiect

Respectul nu se castiga cu forta . Cu atitudinea asta nu ajungeti nicaeri m, ine esti tu voodoo sa interzici cuiva din acest guild sa posteze unde vrea?

Guest Cleste
Posted

Nu am voie sa postez in alte guilduri?:| ..Btw..pana la urma cine e "sef" in B^B ?

Posted

Nu am voie sa postez in alte guilduri?:| ..Btw..pana la urma cine e "sef" in B^B ?

tu nu vezi ca isi bate joc de voi? =)))

Posted

voodoo B^B nu e asa cum la-ti facut voi :| nu se face cu forta nimic...gresiti...f mult :(

gresim? atunci sa va descurcati voi cu guildu vostru...

cu tn nu am nimic ai fost de treaba ramanem tovarasi si app ms pt boots au iesit +13

Guest The-Matrix
Posted

guildul nu e al meu nici al vostru ci al urmasilor urmasilor baietilor rai

cu multa placere

Posted

nu faceti parte din guild va rog sa nu mai postati aici

cu ce ocazie? iti suna cunoscut?

GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.

pana una alta dute si zi la guilda ca dak nu sta on sau nu iti da iteme ii scoti din guild :-j

Posted

am zis de alte guilduri? e vorba de replica noastra cei care cred ca is capabili sa conduca B^Bu

sam nu avem obiceiu vostru

cu ce ocazie? iti suna cunoscut?

pana una alta dute si zi la guilda ca dak nu sta on sau nu iti da iteme ii scoti din guild :-j

bla bla bla dute si mananca gogosi in alta parte

Posted

am zis de alte guilduri? e vorba de replica noastra cei care cred ca is capabili sa conduca B^Bu

sam nu avem obiceiu vostru

Nu ai cum sa imi interzici mie sa postez la BAD^BOYS . Poti sa ma postezi tu unde vrei , cand o sa imi interzica t3eo sau pysti atuncea nu o sa mai postez .

Posted

nu am chef..

ms de spam

Nu ai cum sa imi interzici mie sa postez la BAD^BOYS . Poti sa ma postezi tu unde vrei , cand o sa imi interzica t3eo sau pysti atuncea nu o sa mai postez .

pe vers actuala e teo sau pysti gm?da nus nici eu da se rezolva ca voi sa nu mai postati aci

P.S. boni ma idolatrizezi de ti la semnatura citate cu mn? is mandru

Posted

ms de spam

pe vers actuala e teo sau pysti gm?da nus nici eu da se rezolva

P.S. boni ma idolatrizezi de ti la semnatura citate cu mn? is mandru

nu conteaza cine e gm guildei pe actuala versiune , atata timp cat ei sunt fondatori guidei si daca stau sa ma gandesc ce ati facut voi pentru guilda asta incat sa veniti cu pretentiile astea ?

Guest Cleste
Posted

Ce aveti ma? Ne facem de ras sa mor yo ...sa inventat messengerul...

Posted

nu conteaza cine e gm guildei pe actuala versiune , atata timp cat ei sunt fondatori guidei si daca stau sa ma gandesc ce ati facut voi pentru guilda asta incat sa veniti cu pretentiile astea ?

GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc.

ce scrie aci ca nu vad bn... oboseala e de vina

hai ca ma sparg de ras si ce anume ai facut tu pt guild?

Guest The-Matrix
Posted

nu mai postati aiurea si fara sa fie gandit ceea ce postati!

last post

Posted

ce scrie aci ca nu vad bn... oboseala e de vina

hai ca ma sparg de ras si ce anume ai facut tu pt guild?

ma vezi pe mine sa am pretentii ? am interzi vreodata la vreun membru sa posteze ? si fie vb intre noi am fost mana dreapta a lu pysti .

Posted

ma vezi pe mine sa am pretentii ? am interzi vreodata la vreun membru sa posteze ?

chiar nu inteleg care e scopu tau

eu nus gm sa scot pe cine vreau poate sa posteze fiecare unde vrea e democratie e free forum deci...

ti`am zis bafta cu guildu

noi cu ale noastre voi cu ale voastre nu e treaba voastra ce facem noi

si scoate semnatura aia ca esti penibil

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...