Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

123456

BAD^BOYS

Recommended Posts

Posted

guildul nu e al meu nici al vostru ci al urmasilor urmasilor baietilor rai

P.S: trebuie neaparat sa intru in game sa fac liniste ?!?!

da :)

Guest The-Matrix
Posted

se pare ca trebuie :|

Posted

noi suntem javre care mereu am fost pentru guilda asta si tot ce am facut in joc a fost sa fie bine guildei ? javre sunt aia care da lumea afara din guild si scoate ochi ca le da party , rusine sa va fie

Ce bine ne-ai facut ma noua acuzandu-ne ca facem dupe???

Eu nu am facut dupe in viatza mea nici macar pe serverele alea fantoma deci nu meritam bataia voastra de joc.

Cat despre scosu ochilor...te-am imbracat ma in set plate, ti-am dat arma sa porti, am adus eu vreodata aminte de ele? Nu cred, cat despre party, stai si tu noaptea on pe spot ca sa prinzi loc si nu o sa-ti mai zica nimeni ca e party full cand chiar e.

:tiphat:

Posted

vai voi sensibili parca voi nu stiati ca glumim ce era sa fie acuma ,acuma chiar mam simtit jignit si nu credeam ca o sa spui asa ceva ,ala in primul rand nu se putea numi set , 2 iteme neexcelent si 2 cu optiuni de cacat si o arma de rahat luck edr 2% care iam dato lu DoubleX , asta cu statul on e deja prea sec , nu asta e spiritul bad boys

Posted

vai voi sensibili parca voi nu stiati ca glumim ce era sa fie acuma ,acuma chiar mam simtit jignit si nu credeam ca o sa spui asa ceva ,ala in primul rand nu se putea numi set , 2 iteme neexcelent si 2 cu optiuni de cacat si o arma de rahat luck edr 2% care iam dato lu DoubleX , asta cu statul on e deja prea sec , nu asta e spiritul bad boys

Care e ma spiritu B^B pentru tine? Afk toata ziua si cand mai ajungi si tu din cand in cand pe la pc sa faci panarama de cine iti iese in cale? Dupa cate imi aduc eu aminte de pe 97d pysti nu tolera afk-u deci cu sigurantza nu e asta spiritu` :naughty:

Posted

nu stiu de cate ori mai vazut in joc , spre surprinderea ta nu pot sa joc mu ca am probleme . pana acuma cateva zile nu erai de parere ca fac panarama acuma te-ai sucit , pe 97d am facut o regula cine vrea party sa stea on stii cine nu a fost deacord ? iti spun eu pysti

Posted

Ma deci ce ai vrut tu sa spui aici e ca spiritu guildei B^B e statul afk nu?

Cat despre faza cu panarama , mereu iti spuneam pe guild ca esti dilau :-j

Guest Cleste
Posted

Ce sa intamplat?:)) o zi am fost si eu la peste si deja va certati?=))

Guest The-Matrix
Posted

Nu se prea vede...

Posted

Neh, de fapt noi ne iubim :))

undead am spus sa termini cu intepaturile astea daca vreau sa fac rau stii ca ma pricep . vrei sa vezi in 5 minute ce dragoste iti port? sa nu plangi dupaia , potolestete un sfat prietenesc .

Posted

undead am spus sa termini cu intepaturile astea daca vreau sa fac rau stii ca ma pricep . vrei sa vezi in 5 minute ce dragoste iti port? sa nu plangi dupaia , potolestete un sfat prietenesc .

Ce "intepatura" vezi ma tu aici? ca faceam o gluma cu un goleg de-al meu?!

Si termina drq cu amenintarile astea si ignora-ma la fel cum am sa fac si eu

Guest iulyo
Posted

ma frate....da voi vatzi certat serios nu gluma :|pacat ca sa ajut la dat afara din guild...ce sa zic succes in continuare si bft:P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...