wodoo17 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ca fondator al acestui topic , cateva persoane o sa aiba interzis sa posteze aici . Revin cu un edit .=))
leonardo21 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 GM-ul guildei e stapanul topicului, el decide in legatura cu topicul, daca se va inchide, daca se va deschide, daca doreste ca un user sa nu posteze acolo, etc. :nanana:
Guest The-Matrix Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Chiar imi pare rau ca s-a terminat asa...nu vroiam asta dar asta e ..Dar eu ma gandesc daca de acum se face asa...cand o sa fim toti mari cum va fi,daca cineva greseste cu ceva ..poc "x" sau pana mea...nu stiu .Sper la mai bine dar nu mai vad cum s-ar putea...va urez bafta si o alianta reusita sa luati cs-u si tot ce va doriti.Numai bine :tiphat:
wodoo17 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Chiar imi pare rau ca s-a terminat asa...nu vroiam asta dar asta e ..Dar eu ma gandesc daca de acum se face asa...cand o sa fim toti mari cum va fi,daca cineva greseste cu ceva ..poc "x" sau pana mea...nu stiu .Sper la mai bine dar nu mai vad cum s-ar putea...va urez bafta si o alianta reusita sa luati cs-u si tot ce va doriti.Numai bine :tiphat:nu mai e nimic de comentat pt ca oricum ei zic ca nu au gresit... nici macar sa retraga ce au zis nu au fost in stare... daca tie ti`ar fi zis ai fi facut la fel poate... asta e, e alegerea ta nu esti legat de noi...bft
leonardo21 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Vudule propun sa tinem un moment de reculegere in cinstea plecarii celor 2 glumetzi :crybaby:
Sam Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Vudule propun sa tinem un moment de reculegere in cinstea plecarii celor 2 glumetzi :crybaby:vai tu nebuno... serioaso... hai nu ma inebuni plangi oleaca si trece totul
luk Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Vudule propun sa tinem un moment de reculegere in cinstea plecarii celor 2 glumetzi :crybaby:deja devii ironic :)
leonardo21 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asa si?!Ei probabil pretind ca noi nu am tinut la "gluma" lor.Acum asta am facut si eu, o gluma si se pare ca voi ati reactionat mai urat :-j
luk Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Asa si?!Ei probabil pretind ca noi nu am tinut la "gluma" lor.Acum asta am facut si eu, o gluma si se pare ca voi ati reactionat mai urat :-jmda... ce sa spun ultimu meu post aici :)
16iunie Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ultimul meu post aici .Rog sa nu se mai pronunte numele meu sau sa se faca referire la mine in topicul asta.Strigoiu nu meriti sa fii GM la guilda asta.
wodoo17 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ultimul meu post aici . Rog sa nu se mai pronunte numele meu sau sa se faca referire la mine in topicul asta. Strigoiu nu meriti sa fii GM la guilda asta. dute ma mare bonito singur care e potrivit sa fie gm la guildu asta
16iunie Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 dute ma mare bonito singur care e potrivit sa fie gm la guildu asta In nici un caz nu sunt eu potrivit sa fiu gm deasta nici nu am vrut sa fiu GM la BAD^BOYS
Sam Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 In nici un caz nu sunt eu potrivit sa fiu gm deasta nici nu am vrut sa fiu GM la BAD^BOYSpui mintea cu de astia ma? lasa`i in lumea lor :-j
leonardo21 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Ok ma, eu nu merit, o sa-l las pe cel care merita sa faca daca se apuca, pana atunci ma sacrific eu ^_^
16iunie Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 noi suntem javre care mereu am fost pentru guilda asta si tot ce am facut in joc a fost sa fie bine guildei ? javre sunt aia care da lumea afara din guild si scoate ochi ca le da party , rusine sa va fie
T3eo Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 guildul nu e al meu nici al vostru ci al urmasilor urmasilor baietilor rai P.S: trebuie neaparat sa intru in game sa fac liniste ?!?!