Mordekay Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bendule ai fost tu pe aici si n-ai mai stat la o bericica...rusine sa iti fie :P...
Guest ElLoco Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 neata :)kidule kand mai mergem la o bere? :yum:
Mordekay Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 nu "o bere"...."un metru" poate voiai sa zici :P
Guest ElLoco Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 asa cum zici un metru -doi akol :D@salutce sa mai zicem , lvl. munk si restul ...:))hai cu bereaaaaaaaaaaaa
bendutzu Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 salutare , am ajuns acasa :Dpoi trebuia sa vi si u mai devreme mai kidule ca am stat doar 1 zi acolo la tm ... cred ca o sa mai ajung acolo , dau un tel dak e ;)
Guest ElLoco Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 tot eu :Pm-a lasat singur hammer pe aici :))n b somnorosilor ;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Fat Frumos se casatoreste cu Ileana Cosanzeana. Prima noapte petrecuta impreuna in pat.Ileana Cosanzeana:- Fat Frumos, te rog, baga-mi-o in gura.Fat Frumos:- Vai Ileana, cum as putea sa fac asa ceva? Gura ta fragada ca o cireasa... Nu pot sa fac asa ceva.- Atunci te rog Fat Frumos, baga-mi-o in ureche.- Vai Ileana, urechea ta e gingasa ca o petala de trandafir... Nu pot sa fac asa ceva.- Atunci te rog Fat Frumos, baga-mi-o in nas.- Vai Ileana, nasul tau scump nu trebuie sa miroasa decat aroma florilor. Nu pot, nu-mi mai cere asa ceva.- Atunci te rog Fat Frumos, baga-mi-o unde vrei tu, numai scoate-mi-o odata din c*r ca nu mai pot de durere!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Schimb de mesaje intre piloti si tehnicieni, notate in jurnalul aeronavelor:- P: Cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat.S: Aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga.- P: Zborul ok, doar "aterizarea automata" cam dura.S: "Aterizarea automata" nu este instalata pe acest avion.- P: Joaca ceva la bord.S: Strans ceva la bord.- P: Gaze moarte pe parbriz.S: Comandat gaze vii.- P: Semn de o scurgere la echipament aterizare dreapta.S: Semn inlaturat.- P: Franele de frecare blocheaza valvele de viteza.S: Asta le este scopul.- P: Sistemul IFF inoperabil.S: Sistemul IFF intotdeauna inoperabil daca este OFF.- P: Suspectez crapatura in parbriz.S: Suspectez ca ai dreptate.- P: Motor 3 lipsa.S: Gasit motor 3 pe aripa dreapta dupa ce l-am cautat putin.- P: Avionul merge caraghios.S: Avertizat avionul sa stea drept, sa zboare cum trebuie, si sa ia lucrurile in serios.- P: "Radarul tinta" bazaie.S: Reprogramat "radarul tinta" sa cante cum trebuie.- P: Soricel la bord.S: Instalat pisica.- P: Zgomot de sub bord. Suna ca un pitic care bate ceva cu ciocanul.S: Confiscat ciocanul de la pitic.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 4 sotii de presedinte vorbesc despre ce inseamna un penis in limba lor.Sotia lui Tony Blair spune ca penisul la ei este un gentleman, se ridica de cite ori intra o doamna.Sotia lui Chirac spune ca un penis e ca o cortina, cade dupa terminarea actului.Sotia lui Boris Eltsin spune ca un penis e ca un patriot, niciodata nu stii daca te loveste din spate sau din fata.La urma sotia lui Clinton : la noi penisul e ca un zvon, deoarece circula din gura in gura.
gexy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Salutari! Scuze ca nu prea mai intru pe forum/joc ......stau prost cu timpu :tiphat:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Salutari! Scuze ca nu prea mai intru pe forum/joc ......stau prost cu timpu :tiphat:Asta e...nu e rusine ca stai prost .:PBafta pha , sa vi la Campina cu un zaibar sa ne veselesti :D
gexy Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Asta e...nu e rusine ca stai prost .:PBafta pha , sa vi la Campina cu un zaibar sa ne veselesti :D :angel: