Guest IuLiK17 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 sal'tare SOUTH ... recrutati mg 1 rr (IuLiK-MG)? ... bft la rr si lvl!!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 sal'tare SOUTH ... recrutati mg 1 rr (IuLiK-MG)? ... bft la rr si lvl!!Nu
Guest iubyelf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nude cand sunteti asa rai? :( ba pk-uri ba raspunsuri de genul "NU" , "PA" #-o
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 de cand sunteti asa rai? :( ba pk-uri ba raspunsuri de genul "NU" , "PA" #-oNu suntem rai dar deja ma incurc de multi prin guild....recrutari facute aiure...in fine.....PK? cand unde? Ti-a dat cineva pk?
Guest iubyelf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 PK? cand unde? Ti-a dat cineva pk?da, azi arena , da
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 da, azi arena , daImi cer scuze in numele celui care ti-a dat pk si daca imi spui numele ii dau eu doua dupa ceafa. :photo:
Guest iubyelf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Imi cer scuze in numele celui care ti-a dat pk si daca imi spui numele ii dau eu doua dupa ceafa. :photo: Nu este nevoie de scuze 1 nai fost tu 2 nu am nevoie de scuzele lui , eram doar curioasa de ce sunteti asa rai , din cate stiam eu si cat am fost prin SOUTH erati foarte linistiti. acum sunteti schimbati numele lui nu conteaza sper sa nu fie cine cred eu... apropo teposu ce caractere are? pe ce mai joaca? :dontknow:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nu este nevoie de scuze 1 nai fost tu 2 nu am nevoie de scuzele lui , eram doar curioasa de ce sunteti asa rai , din cate stiam eu si cat am fost prin SOUTH erati foarte linistiti. acum sunteti schimbati numele lui nu conteaza sper sa nu fie cine cred eu... apropo teposu ce caractere are? pe ce mai joaca? :dontknow: 1. Stiu ca nu am fost eu , insa imi cer scuze in numele a ceea ce inseamna South , cu toate ca Tyk a luat in guild si oameni de toata rusinea care nu onoreaza acest guild 2. Pentru prietenii mei din South si cei pe care ii cunosc afirm cu incredere ca nu suntem rai, iar daca suntem inseamna ca am fost provocati. Teposu joaca pe bk. Dau un pup sa treaca ^_^
Guest iubyelf Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 1. Stiu ca nu am fost eu , insa imi cer scuze in numele a ceea ce inseamna South , cu toate ca Tyk a luat in guild si oameni de toata rusinea care nu onoreaza acest guild2. Pentru prietenii mei din South si cei pe care ii cunosc afirm cu incredere ca nu suntem rai, iar daca suntem inseamna ca am fost provocati.Teposu joaca pe bk.Dau un pup sa treaca ^_^Nu provoc pe nimeni cu atat mai mult ca eram si afk ce si ce cand am luat unele pk-uri.( pe mess eram , ma uitam din cand in cand)Nume?dami pupicu :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Nu provoc pe nimeni cu atat mai mult ca eram si afk ce si ce cand am luat unele pk-uri.( pe mess eram , ma uitam din cand in cand)Nume?dami pupicu :PNu am zis ca ai fi provocat tu pe cineva , faceam o afirmatie plecand de la prezumtia unui caz aleatoriu , si nu pe baza pk-ului savarsit asupra caracterului tauNu stiu ce nick are exact ... Teposu_BK ?? ;;) :blush: :-* :-*
Guest iubyelf Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ce cauti davias langa mn? vezi ca spatiul asta e inchiriat <_<