Winnnner Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 mha Hammerel al dreq pielea pe tine:Pciocu mic si joc de glezne k te sparggg faaa :Dam crezt k ai crapat :))nb unghiilorMai are putin si crapa :-j
Alin Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gata cu cearta si intriga, :despair: vreau sa domneasca linistea si dragostea in acest Topic :despair:
TaZ-ManIaku Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Gata cu cearta si intriga, :despair: vreau sa domneasca linistea si dragostea in acest Topic :despair:De unde atata dragoste si liniste cand sarmanul Hammer isi face intr-un lighean apa amestecata cu Detergent,asta ca sa nu zic SPUME la gura =))ps: neatza all :)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 mha Hammerel al dreq pielea pe tineciocu mic si joc de glezne k te sparggg faaa am crezt k ai crapat nb unghiilorCrapati-as fata aia de tarnacop ingropat ce esti :)))Cmf pha? Mai traiesti? Tot cu jocul asta ati ramas?Trist pha....Mai are putin si crapa Ti-e frig? Ia o scama si inveleste-te.Gata cu cearta si intriga, :despair: vreau sa domneasca linistea si dragostea in acest Topic :despair:Taci dreq :-jDe unde atata dragoste si liniste cand sarmanul Hammer isi face intr-un lighean apa amestecata cu Detergent,asta ca sa nu zic SPUME la gura =))ps: neatza all Tu ia cucu, adica mu*e ma :))))Ce rasa ta mai faci? Nu mai pleci dreq 1data?Vezi ce e posibil maine noapte sa vin la campina, deci miercuri poate ne autoinvitam pe la tykos mai facem un remy sa va iau banii :))))Hai noroc tarfelor
syro Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 waaaaaa da cat chef de vorba ai mhaa :))lopata ce esti :Dcik traiesc, dar nu mult mai am :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 waaaaaa da cat chef de vorba ai mhaa :))lopata ce esti :Dcik traiesc, dar nu mult mai am :PDoamne ajuta !Abia asteapta Tavy sa haleasca un colac, o coliva....sa bea o tzuica =))Zdreantza comunista ce esti :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Patty ...who the ... is patty :))Buhuhuhuhu e oribil la munca lunea :((
Alin Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 patty patty, Hammere ce-are lumea cu tine? vezi daca le-ai dat frau liber, ti-am zis sa nu scapi viaspa din lesa.
Alin Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hammerelul cel rau l-a facut pe patty sa planga :bye2:
syro Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 hammer n fii nob :|faci fata sa planga ciocanel ruginit :P
TaZ-ManIaku Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 hammer n fii nob :|faci fata sa planga ciocanel ruginit :PAvem fetitze? :Dunde ,cum ,cand =))I-auzi hamarele.....avem fetitze :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Avem? La kg sau la litru ???Tavy pune setul de PIMP :))))Glumim, hello Patty... :)
Guest patty Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hammerelul cel rau l-a facut pe patty sa planga :bye2: :crazy: Avem fetitze? :Dunde ,cum ,cand =))I-auzi hamarele.....avem fetitze :)) :D Avem? La kg sau la litru ???Tavy pune setul de PIMP :))))Glumim, hello Patty... :) :hello: si eu gllumesc :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 :crazy: :D :hello: si eu gllumesc :PE bine atunci , :DMa bucur sa mai vad ceva activitate pe aici :DHai cu spammulApp, tavy, tykosei, la noapte vin in campina, deci maine seara facem un remy? Hai bafta all
Alin Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 daca reusesti sa scoti lumea de sub papuci facem dar cel mai bine e sa facem vineri seara, scaba si gaboru din arest si nu mai am nici eu munca dimineata.
Guest patty Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Hammerelul cel rau l-a facut pe patty sa planga :bye2:nu l`a ....ce a , si facut-o
Alin Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 am vrut sa editez dar nu se mai putea.Noroc cu patty ca mai are activitate pe aici, voi dormiti in tenesi.