Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Posted

Neata la toti, pacat ca e server off, ryuk daca vrei sa ma sapi si te dai mai intelectual ca mine afla ca nu esti, sa revina serveru' si vei vedea de ce. Iti e ciuda ca am varsta care o am si iti dau peste nas? se vede ce mentalitate ai si ce gandire, si afla ceva bomba uricanezu a zis ca PUTEAI SA II TI UN LOC IN PARTY ICARUS IERI DACA VROIAI nu ceea ce ai zis tu ! stai sa revina serveru' si continuam .

EDIT: sa rezolvat. :-j 2 certuri de cand sunt in guild in ambele am avut dreptate, si toate astea intr-o saptamana genial !

Posted

:crazy: cat de multicolora?:D te vezi in noapte? pe la 2 dim? :whistle: ca poate iti facem un pictorial :photo: :3some: :))

stralucesc nu luminez moare berbatele dupa mine :))))) :bananadance2:

Posted

VassMan te pricepi sa aduci scarabelu' in piramida lu garrone ? ca poate facem o combinatie sambata inainte de cs :)) :starwars:

Un scurt rezumat de la cs-ul care va veni ( eu il am pe dvd de acum 2 saptamani, voi o sa il vedeti in reluare ca sunteti din Romania :crazy: )

Tykos: :director:

Atomic

Eu :stinky: AngeliK

Nina :crazy2:

Posted

VassMan te pricepi sa aduci scarabelu' in piramida lu garrone ? ca poate facem o combinatie sambata inainte de cs :)) :starwars:

Un scurt rezumat de la cs-ul care va veni ( eu il am pe dvd de acum 2 saptamani, voi o sa il vedeti in reluare ca sunteti din Romania :crazy: )

Tykos: :director:

Atomic

Eu :stinky: AngeliK

Nina :crazy2:

re re :)

Guest DubLeCriMe
Posted

Neatza, desi e ora 1 :)

Guest biili
Posted

ntz bv tyk pentru rr :beer:

Guest eSeNTe
Posted

mi-e somn taaare :hair:

:shocking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...