VassMan Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 weee da` pe mine ma primiti ?:)) sunt o "elfitza" multicolora si foarte sepsi :))
Cafeniul Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :crazy: cat de multicolora?:D te vezi in noapte? pe la 2 dim? :whistle: ca poate iti facem un pictorial :photo: :))
Ganditza Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 neatza, La multi ani !! cei care isi serbeaza azi ziua numelui :beer:
Cafeniul Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Neata la toti, pacat ca e server off, ryuk daca vrei sa ma sapi si te dai mai intelectual ca mine afla ca nu esti, sa revina serveru' si vei vedea de ce. Iti e ciuda ca am varsta care o am si iti dau peste nas? se vede ce mentalitate ai si ce gandire, si afla ceva bomba uricanezu a zis ca PUTEAI SA II TI UN LOC IN PARTY ICARUS IERI DACA VROIAI nu ceea ce ai zis tu ! stai sa revina serveru' si continuam .EDIT: sa rezolvat. :-j 2 certuri de cand sunt in guild in ambele am avut dreptate, si toate astea intr-o saptamana genial !
VassMan Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 :crazy: cat de multicolora?:D te vezi in noapte? pe la 2 dim? :whistle: ca poate iti facem un pictorial :photo: :)) stralucesc nu luminez moare berbatele dupa mine :))))) :bananadance2:
Alin Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 e bine daca moare astia dupa tine, numai sa nu murim si noi :down: :photo:
Cafeniul Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 VassMan te pricepi sa aduci scarabelu' in piramida lu garrone ? ca poate facem o combinatie sambata inainte de cs :)) :starwars: Un scurt rezumat de la cs-ul care va veni ( eu il am pe dvd de acum 2 saptamani, voi o sa il vedeti in reluare ca sunteti din Romania :crazy: ) Tykos: :director: Atomic Eu AngeliK Nina :crazy2:
Cafeniul Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 VassMan te pricepi sa aduci scarabelu' in piramida lu garrone ? ca poate facem o combinatie sambata inainte de cs :)) :starwars: Un scurt rezumat de la cs-ul care va veni ( eu il am pe dvd de acum 2 saptamani, voi o sa il vedeti in reluare ca sunteti din Romania :crazy: ) Tykos: :director: Atomic Eu AngeliK Nina :crazy2: re re :)