Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 neatza :rofl1:Ce se simte zdreantza :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Oh look , is the gay queen's brother , gay lord, and his friend , gay pet ....geez ....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Buna ziua domnule doctor.- Buna ziua, cu ce va pot fi de folos?- Domnule doctor, din cand in cand imi apar doua pete verzi intre picioare, sus langa pasarica. Ce credeti ca ar putea fi?Doctorul o consulta, apoi o intreaba:- Aveti un prieten, un amant, ceva ?- Domnule doctor, va rog... sunt casatorita!- Doamna! Daca nu-mi spuneti adevarul nu va pot ajuta, si va rog sa plecati.- Da, bine, am un amant.- Si este cocalar?- ....!! Da.- Atunci va rog sa-i spuneti ca cerceii lui nu sunt din aur.
Mayhem Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Buna ziua domnule doctor.- Buna ziua, cu ce va pot fi de folos?- Domnule doctor, din cand in cand imi apar doua pete verzi intre picioare, sus langa pasarica. Ce credeti ca ar putea fi?Doctorul o consulta, apoi o intreaba:- Aveti un prieten, un amant, ceva ?- Domnule doctor, va rog... sunt casatorita!- Doamna! Daca nu-mi spuneti adevarul nu va pot ajuta, si va rog sa plecati.- Da, bine, am un amant.- Si este cocalar?- ....!! Da.- Atunci va rog sa-i spuneti ca cerceii lui nu sunt din aur.=)))))))))))))))))))))))))))@neata
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 noapte buna :DYo bro wazzup?
syro Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pana mea la munci :))dar imd e ora 5 si liber la baut :yum: dreq azi ma calcai pe picioare in aida si nu zici nimik :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 pana mea la munci :))dar imd e ora 5 si liber la baut :yum: dreq azi ma calcai pe picioare in aida si nu zici nimik :PLol, ce-ai pha, am lasat afk de azi dimineata.....si nush am omorat un sm sau mg.... insa nimic legat de Syro, si am si intrebat de afk...nu a raspuns, avea re off, i-am dat una dupa ceafa si l-am trimis la nani in oras. :D