Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Tykos

SOUTH

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Hello people , wazzup ?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Putin...putin...cate putin?

Posted

ba copile sunt fost membru al acestui guild ...nu te.am salutat pe tn doar pe care ii cunosc..

Ps:ma noob de online tu ti-ai gasit sa comentezi...cand te tineam in pt era totul bn si frumos...

Posted

ba copile sunt fost membru al acestui guild ...nu te.am salutat pe tn doar pe care ii cunosc..

Ps:ma noob de online tu ti-ai gasit sa comentezi...cand te tineam in pt era totul bn si frumos...

First Char: cyborg18 ...

Creator of: Ryuk (mai intru dar rar.)

Guild: [HHunterZ]

Ai fost membru al acestui guild , pana te-ai vandut si ai intrat in HH.

Guild-ul SOUTH , face parte din ally HONEY.

Daca te uiti cu cateva zile in urma vanai player-ii HONEY , sau inca ii vanezi .

Cum iti permiti sa mai intri sa si saluti ? Suna a nesimtire .

PS : Bai saracio , a fost la inceputul DB , ne cresteam reciproc .. cum ma ajutai tu pe mine cu sclavu tau de MG ? :)))

*PS : Fugi la plangeri ca te-am facut " saracie " =)))

Posted

pff deci asa ma..ba noob sa nu compari niciodata South cu honey..Cat despre scalvu meu de mg iti placea sa vi la el cu party pls(cresteam reciproc :o)

in fine n-am chef sa ma cert cu specimene rare..am salutat pe prieteni si atat..

Posted

pff deci asa ma..ba noob sa nu compari niciodata South cu honey..Cat despre scalvu meu de mg iti placea sa vi la el cu party pls(cresteam reciproc :o)

in fine n-am chef sa ma cert cu specimene rare..am salutat pe prieteni si atat..

ok , acum eject

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Neatza :beer:

Foarte frumos la ce s-a ajuns pe aici in South, incet incet o sa se imputa treaba cum s-a intamplat de fiecare data, si pentru 2-3 sclavi pupincuristi vor iesi membrii vechi. Mirific....ce sa zic, daca am ajuns sa reprimim in guild pe cineva care a postat pe unul din membrii fondatori ai South.....am ajuns rau. Ma simt ca pe second DB cand si atunci din cauza deciziilor luate aiurea de Tykos am parasit guildul aproape toti old players, si Tavy,Murdoc,Charlz,etc pot confirma.

S-a uitat semnificatia South....valorile acestui guild.

Hai sa tinem si sa reprimim in guild orice copil care in joc sau pe mess/tel incepe cu :hail: Tykos :hail: si sa indepartam membrii cu care mai te intalnesti, faci un gratar, etc.

Mare va fi satisfactia apoi cand copilul ala retardat la 2-3 rr va iesi din guild , CUM S-A INTAMPLAT DE FIECARE DATA !!!!!!

Oare nu invatam si noi din greselile trecutului?? Facem si noi ceva cu guildul asta??

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Missing the sun...the water.... the leafs are falling....rain is all around ....missing the sun....wish we where dreaming

Imagine IPB

Ma gandeam k eu niciodata nu am pus vreo poza cu mine :D

Posted

ntz =))

mai hammer ce dreq ia atitudine mha :))

k asa nu se mai poate :))

n-ai gasit si u alta poza dekat asta in care erai mahmur :P

hai spor la lvl,poate reusesc sa intru si eu azi in guild D

bfta

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu e bro....ce sa iei atitudine ca nu ai cu cine, te enervezi degeaba...si fara rost.

O sa vezi si tu cum e cand o sa reintri.

Macar mai am si eu cu cine rade :beer:

App, cum ti-ai dat seama ca eram mahmur? :D

Posted

Neatza :beer:

Foarte frumos la ce s-a ajuns pe aici in South, incet incet o sa se imputa treaba cum s-a intamplat de fiecare data, si pentru 2-3 sclavi pupincuristi vor iesi membrii vechi. Mirific....ce sa zic, daca am ajuns sa reprimim in guild pe cineva care a postat pe unul din membrii fondatori ai South.....am ajuns rau. Ma simt ca pe second DB cand si atunci din cauza deciziilor luate aiurea de Tykos am parasit guildul aproape toti old players, si Tavy,Murdoc,Charlz,etc pot confirma.

S-a uitat semnificatia South....valorile acestui guild.

Hai sa tinem si sa reprimim in guild orice copil care in joc sau pe mess/tel incepe cu :hail: Tykos :hail: si sa indepartam membrii cu care mai te intalnesti, faci un gratar, etc.

Mare va fi satisfactia apoi cand copilul ala retardat la 2-3 rr va iesi din guild , CUM S-A INTAMPLAT DE FIECARE DATA !!!!!!

Oare nu invatam si noi din greselile trecutului?? Facem si noi ceva cu guildul asta??

Adevarat graiesti :))

ps: pe 97d va-ti batut cu pumni in piept sa refaca tykos :rofl1: va cam pare ra u >:)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Buna dimineata.

Revin.

Tykos, as vrea sa mai dai si tu pe aici.

Cine a fost pe Tykos cand a fost dat afara fufu din guild si cine a fost cand au avut loc injuraturile?

Am stat de vorba cu fufu aseara si il astept si pe el cu un post. Mi-a trimis niste ss-uri in care , dragul nostru GM il indeamna sa il posteze pe SMart desi fufu nu era foarte hotarat sa faca asta. Ce atitudine de GM si prieten minunata :wub:

Si apoi, dupa ce il indeamna sa posteze il scoate din guild, si mai frumos.

Injuraturile

Tykos luand decizia postarii lui SMart

Aseara cand il luam la intrebari, il scoate pe Tavytzu si Teposu din guild.

In halul asta am ajuns?? Sa ne batem joc de semnificatia South ???

Ok Tykos, ai refacut tu, esti GM, mentine si tu guildul asta la ce a fost candva, impune niste reguli, consulta-te si tu cu noi inainte sa le aplici si de azi inainte sa le urmam fara exceptii si fara sa mai iertam pe cineva !!!

Nu fa ca pe old season cand ne-ai indepartat pe toti. Si cei vechi pot confirma asta, daca nu pot eu cauta la arhiva / guilds si pune aici citate de la fiecare membru vechi care sa imi intareasca afirmatiile.

Astept sa avem un gather la Campina si sa stabilim niste reguli pentru guild, e un joc, ar trebui sa fie distractiv , nu sa imi tocesc nervii de pomana.

Si astept sa isi mai posteze si altcineva parerea.

Iar referitor la cazul fufu, l-am inteles ca are o situatie mai speciala, si a fost ranit de jignirile lui sarpe, iar daca nici nu l-a jignit (asa cum sustine) il inteleg.

Nu vreau sa fie scos din guild nimeni pana nu stabilim niste reguli si apoi sa fie scos numai cine le incalca.

Si astept sa ii bagi inapoi in guild pe Teposu si Tavy, a fost un gest urat sa ii scoti, as putea spune ca nu ai facut fata acuzelor ( nu stiu care erai pe Tykos in toate momentele)

Cam atat am avut de zis pe moment.

Posted

uite de asta nu ma mai joc....ca sa nu imi tocesc nervi hammerele...nu mai e ce a fost si nu o sa mai fie vreodata/

Si nu inteleg de ce ma scos pe mine ca mai obisnuiam sa intru sa vb chiar daca nu jucam.....dar nu prea mai arte rost sa ma agit.

PS@- Unul este Tykos si unu ia toate deciziile :rofl1:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

uite de asta nu ma mai joc....ca sa nu imi tocesc nervi hammerele...nu mai e ce a fost si nu o sa mai fie vreodata/

Si nu inteleg de ce ma scos pe mine ca mai obisnuiam sa intru sa vb chiar daca nu jucam.....dar nu prea mai arte rost sa ma agit.

PS@- Unul este Tykos si unu ia toate deciziile :rofl1:

Te-a scos ca era cumnatu' pe Hammer si am intrat eu pe al tau sa pot vb cu lumea.

Si cand nu faci fata unei conversatii, ca nu injuram pe nimeni, doar vorbeam, scoti lumea din guild.

Imi cer scuze, o sa te bage iar in guild }{

Si mai joaca si tu, daca nu incerc eu sa te mai cresc.

Bafta bro

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...