Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 neatza ......cine ti-a rupt inima ? :kar:Mai si intrebi? #-o Ai suparat pustoaica , rusina sa iti fie, animalule!!!
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mai si intrebi? #-o Ai suparat pustoaica , rusina sa iti fie, animalule!!!criticule :crazy:
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 The South - R3UNGHI4TIn seara zilei de 8 februarie 2006, Tykos motaia linistit in fata monitorului .Consola palpaia ... cand ... deodata apare un text pe ecran ::\> Hello Unghie !De atunci a inceput totul pentru Tykos ! cred ca am sa mor ....:)))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 cred ca am sa mor ....:))) Doamne ajuta.Intre timp, mor de ras :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4209789
Mayhem Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ja da sokere pralohai ca ma bagasi in ceata =)))))))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 :rofl1:Dafto bulan do corcoro pha Has mo pele
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Dafto bulan do corcoro pha Has mo peleMe cana dicau che zeleni aicha :rofl1:cyumydaptu ando muy te dilearaptu pho tan//// te pup direct in bot sa te zapacesc de tot:rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Me cana dicau che zeleni aicha :rofl1:Dja ca manga boc chavorr?Date-n sangemekhlem la tine-n bot gadjo
Guest iubyelf Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 neatza ......cine ti-a rupt inima ? :kar:elfitza <_<Mai si intrebi? #-o Ai suparat pustoaica , rusina sa iti fie, animalule!!!nu sunt pustoaica desteptule. <_<
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 elfitza <_<nu sunt pustoaica desteptule. <_<Vai , imi cer scuze eminenta dumneavoastra :hail: Nu sunteti pustoaica, sunteti o pitziponcus fragilus , o greseala comuna, imi cer mii de scuze pentru confuzie :hail:
TaZ-ManIaku Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Vai , imi cer scuze eminenta dumneavoastra :hail: Nu sunteti pustoaica, sunteti o pitziponcus fragilus , o greseala comuna, imi cer mii de scuze pentru confuzie :hail:ba dete in pele...lasa fata in pace,ce ai cu ea...te diloav te hohauatu she :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 ba dete in pele...lasa fata in pace,ce ai cu ea...te diloav te hohauatu she :))Has mo la mij de sukar elf Nu am nimic cu ea, e o fetita mica ce are nevoie de indrumare ( imi place sa fiu rautacios , dar in adancul sufletului sti ca e o atractie irezistibila si cosmica intre sufletele noastre pribege ) =))
Guest iubyelf Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Vai , imi cer scuze eminenta dumneavoastra :hail: Nu sunteti pustoaica, sunteti o pitziponcus fragilus , o greseala comuna, imi cer mii de scuze pentru confuzie :hail: Cat poti sa fi de prost , hai ca nam chef de tine prefer sa te ignor ps: vezi ca nu sunt ca.......( sti u cine ) sa-ti permit sa vorbesti asa cu mine. -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 sa mori u :rofl1: Date-n sange -_- Eu :kiss: Tava >> mai ti minte? Eu corbu ^ ^ tavy sau asa.....ce vremuri :wub: Ma mai iubesti pha???????????????????????????? :rofl1: Cat poti sa fi de prost , hai ca nam chef de tine prefer sa te ignor BangHead.gif ps: vezi ca nu sunt ca.......( sti u cine ) sa-ti permit sa vorbesti asa cu mine. sleep.gif Mai purtatoare de ganduri emo, in primul rand am glumit. In al doilea rand, nu te-am jignit, prin urmare daca ma mai jignesti o singura data o sa iti intorc "favorul" Daca te deranjeaza ceva puteai sa zici cu frumosul sau sa dai un PM, si te ignoram complet. Nu e greu nu? Copii astia frate , putin respect asa..... <_<
Guest iubyelf Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mai purtatoare de ganduri emo, in primul rand am glumit.In al doilea rand, nu te-am jignit, prin urmare daca ma mai jignesti o singura data o sa iti intorc "favorul"Daca te deranjeaza ceva puteai sa zici cu frumosul sau sa dai un PM, si te ignoram complet.Nu e greu nu? Copii astia frate , putin respect asa..... <_<eh da , vezi ca asa ai inceput si aseara pe guild , desi am incercat sa te respect vad ca nu se poate cu tine.oricum te respect 10% ptr gestul de aseara, Mersi! daca ai nevoie de ceva si am ma cauti daca nu incearca sa numai faci glume ( stupide) cu mine. :tiphat: , mersi de intelegere.