gexy Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Deraiazaaaaaaaaaaaa treneeeeeeeeCHillll=)))))))))
[teposu] Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 WTF , ce inseamna trene ?? ai gexy ? :rofl2:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Weed te bagi ma la gather cu noi duminica?
eXempLe Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 salut.....Am si eu loc ..la voi in guild.....???nick : eXempLe ...lvl 250-in crestere.....ast un rasp.....:)..ms,bafta :beer: :hello: :hello:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 salut.....Am si eu loc ..la voi in guild.....???nick : eXempLe ...lvl 250-in crestere.....ast un rasp.....:)..ms,bafta :beer: :hello: :hello:De unde esti, cati ani ai si de cat timp joci mu?Ai mai jucat si pe versiunile anterioare pe link? -_-
eXempLe Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 De unde esti, cati ani ai si de cat timp joci mu?Ai mai jucat si pe versiunile anterioare pe link? -_-Sunt din Galati, 18 ani....am jucat si pe 97d....nick DarkWizzaR.....joc mu de 7 ani....Sami Zici Daca Sunt Permis....sau....Respins... :hello: :hello:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Sunt din Galati, 18 ani....am jucat si pe 97d....nick DarkWizzaR.....joc mu de 7 ani....Sami Sa-mi Zici Daca Sunt Permis admis....sau....Respins... :hello: :hello:Esti certat cu gramatica limbii romane si fluenta unei conversatii?Pana acum nu m-ai convins cu nimic.De ce vrei sa intri la noi in guild?Argumenteaza te rog
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 s-a indragostit de tine ma :rofl1:Silence little gay queen :readthis:
eXempLe Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Esti certat cu gramatica limbii romane si fluenta unei conversatii?Pana acum nu m-ai convins cu nimic.De ce vrei sa intri la noi in guild?Argumenteaza te rogpai sincer sa zic.....e naspa rau sa fii asa singur.....asa cu guild...mai vorbesti cu cineva ........prieteni noi.....etc.......intr-un fel mai scapi de plictiseala.....cred ca stii si u cum e......e alta viata cand ai guild....bine inteles...daca nu se poate asta e..........Ast Un Rasp.... :-j #-o
bendutzu Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Silence little gay queen :readthis::rofl2:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 pai sincer sa zic.....e naspa rau sa fii asa singur.....asa cu guild...mai vorbesti cu cineva ........prieteni noi.....etc.......intr-un fel mai scapi de plictiseala.....cred ca stii si u cum e......e alta viata cand ai guild....bine inteles...daca nu se poate asta e..........Ast Un Rasp.... :-j #-oDeja avem multi membrii mici, nu stiu, cam ezit sa acord un raspuns favorabil si oricum nu decid doar eu.Astept old members with an opinion
eXempLe Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Deja avem multi membrii mici, nu stiu, cam ezit sa acord un raspuns favorabil si oricum nu decid doar eu.Astept old members with an opinioneu acuma ..sunt in party..cu niste membri de la tn din guild..........toti is afk.....eu stau on;))...si cum fac....ca sa intru..dami cv o sugestie......
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 eu acuma ..sunt in party..cu niste membri de la tn din guild..........toti is afk.....eu stau on;))...si cum fac....ca sa intru..dami cv o sugestie......Ai putina rabdare sa vedem ce mai zic si ceilalti membrii.
gexy Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Membri ceilalti zic sa dai 5 sticle de jack si e ok :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Membri ceilalti zic sa dai 5 sticle de jack si e ok :>Alcoholic bastard praz eater :naughty:
eXempLe Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Am sa astept .......sper ca pana diseara luati o decizie...nu?? :pray: