Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 veniti ma si voi ca nu va pica paru d la oO :))ps: neatzaSa te vad pe tine daca reusesti sa scapi din lesa si de sub muntele de papuci de pe crestet. Oricum bagi o scuza ca te-a calcat masina si esti la spital iti scuipi splina pe nas....
TaZ-ManIaku Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Sa te vad pe tine daca reusesti sa scapi din lesa si de sub muntele de papuci de pe crestet. Oricum bagi o scuza ca te-a calcat masina si esti la spital iti scuipi splina pe nas....trageami-ai goldenu pe nas si sa le zici la astia ca te droghezi :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Dati-as penicilina sa te vindeci si tu odata....Sifilis mic ce esti :wub: Hai ca stiu ca nu o sa vi pha, .... oricum ar fi tare sa vi cu alexandra si tepu cu goblinul lui...de vis , poate imi aduc si eu pizda :D
Alin Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 :rofl2: :rofl2: :rofl2: haideti ca ati deviat de la subiect . so .... :>Hello people,Desi sunt sigur ca decat f putine persoane din guild intra si pe forum...GATHER DUMINICA LA CAMPINAGratarel si nebunii. Eu o sa plec in jurul orei 12 din bucuresti impreuna cu delegatia de la craiova si cine mai vine din buc. Brasovenii nush pe la cat ajung in campina asa ca ii astept sa posteze, cat despre campineni sariti cu idei de loc de gratar.Bafta all
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Baaaaa, vin piticii, fugitiiiiiiiiiii :despair: Amilo e pe weed si Tykos pe tequila....Eu le combin pe amandoua.... k asta-i shparla :beer:
gexy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 :>Maine ... te sparg :)) ,ma duc sa iau bilet de chu chuuuuu acu serios :> tepo duminica fate pierdut
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Maine ... te sparg :)) ,ma duc sa iau bilet de chu chuuuuu acu serios :> tepo duminica fate pierdutCauta ceva sa ajungi in bucuresti duminica undeva cel tarziu la 11 :beer:
gexy Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cauta ceva sa ajungi in bucuresti duminica undeva cel tarziu la 11 :beer:daca vreau sa plec sambata noaptea ==+> adica duminica la 5 dimineata pana la 11 ajung
Guest SouthBoy_Lucyo Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 daca vreau sa plec sambata noaptea ==+> adica duminica la 5 dimineata pana la 11 ajungOptim si oportun asa :photo:
TaZ-ManIaku Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Dati-as penicilina sa te vindeci si tu odata....Sifilis mic ce esti :wub: Hai ca stiu ca nu o sa vi pha, .... oricum ar fi tare sa vi cu alexandra si tepu cu goblinul lui...de vis , poate imi aduc si eu pizda :D ti-o aduci in mana :rofl1:
TaZ-ManIaku Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Si duminica o punem lata :closedeyes:o punem lunga :))
[teposu] Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Gexy : deraiaza trenu se intampla ceva si dau la pariu ca nu ajunge Tavy: moare prietenu imaginar , e in doliu => nu va fi prezent Wake : NO WAY , el e "tepar", spargator de "party"CONCLUZIE: tep tyk hammer unici membri ai gaterului Aaaa sa nu uit in atentia lui hammer , NU MERGEM LA DAY BY DAY (amintiri neplacute in acea locatie in care sunt implicat eu si 2 mici tarfulizte hammer si viespulina) :rofl2:Ps: Neatza :beer: